Wild Yam-por

Yam por készült friss yam gumók, majd földi porrá. Yam híres részére-a jó értelemben, hogy megakadályozzák a szív-és érrendszeri zsíros settle le. A termék keményítő és fehérje gazdag, ez a legjobb választás a nők, akik szeretnének fogyni.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai yam por gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített yam por, alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Funkció:
(1) a yam-por tartalmaz sok rost, és ez fog után emberek étkezési, teltségérzetet okoz, amely segítheti az embereket, hogy irányít a vágy, hogy enni.

(2) Azonkívül Yam egy nagyon tápláló, de az alacsony kalóriatartalmú élelmiszerek, emberek nem kell aggódnia a súlyuk.


3. Diosgenin egyike a létfontosságú tápanyagok por yam. Egy fontos anyag a szintézis a női hormonok, és segít, hogy rögzítse az anyagcserét.


4. yam por van nagy funkció, hogy megakadályozzák a szív-és érrendszeri zsíros rendezése az erek és az elasztikus.

Hot Tags: Yam por, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like