Fehér Bean kivonat

Latin név: Phaseolus Coccineus L.
Használt rész: Vetőmag
Specifikáció: 1%, 2% Phaseolin
Megjelenés: törtfehér finom por
Vizsgálati módszer: Kjeldahl módszerrel
CAS-szám: 13401-40-6
Molekuláris képlet: C20H18O4
Molekulatömeg: 322,35

Termék részletek

A fehér vesebabkivonat alapinformációi

Latin név: Phaseolus Coccineus L. White Bean Extract

Használt rész: Vetőmag

Specifikáció: 1%, 2% Phaseolin

Megjelenés: törtfehér finom por

Vizsgálati módszer: Kjeldahl módszerrel

CAS-szám: 13401-40-6

Molekuláris képlet: C20H18O4

Molekulatömeg: 322,35

Extrakció típusa: Oldószer extrakció

Csomagolás: 1kg / táska, 25kg / dob


Mi a fehér bab bean kivonat :
A Fehér Vese Beát az egész Kína köré ültették, ahol a tartományok, mint például a Yunnan, Guizhou és Sichuan, nagy arányt képviselnek. Mexikóból és Argentínából származik.

A fehér bab kivonatot széles körben jelölték meg fogyókúra segítésnek. A termék azt is állítja, hogy megakadályozza az elhízást és csökkenti a hasi zsírt.

Milyen előnyökkel jár a fehérbab kivonat?

A fehér babkivonat képes küzdeni az alfa-amiláz (a szénhidrátok cukorba bontásával járó enzim) hatásai ellen. Az alfa-amiláz aktivitás lelassításával a fehér babkivonat meggátolja, hogy a szervezet a felesleges glükózt a testzsírba fordítsa. Tehát ez az oka annak, hogy fogyhat.

Nem csak természetes fogyókúra segíti, a fehérbab kivonat azt tartja, hogy megőrzi a vércukorszintet, küzd az inzulinrezisztencia ellen, megvédi a cukorbetegséget, a szívbetegségeket, a lépet és a vesét, növeli a memóriát és az energiát, enyhíti az ízületi gyulladás tüneteit és segíti a a vastagbélrák megelőzésére.

VICTAR az egyik vezető kínai gyógynövény kivonat gyártók és beszállítók, a szakmai gyár, tudunk ajánlani Önnek tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal és ISO minősített fehérbab kivonat mind alacsony áron és magas minőség. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.
Hot Tags: fehérbab kivonat, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, jó minőségű, GMP minősítésű, Kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, 100% -ban természetes,
Vizsgálat

You Might Also Like