Tribulus Terrestris kivonat

Tribulus Terrestris elsősorban ültetett mérsékelt öv, a világ minden tájáról. A "gyümölcs is széles körben használják a gyógyászatban, a ' szára és levele hatékony kezelésére viszketés cutanea, a mag olajat szorítani használatos és a szál, szár borító papír használható. Tribulus terrestris por készült a tribulus Terrestris gyümölcs olyan gazdag tilirozid, kempferol, kvercetin, C-vitamin és diosgenin stb. Tribulus terrestris por egyre népszerűbbek a különböző funkciók, széles körben használják a vezetése egészséges és kezelése betegségek.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai tribulus terrestris kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített tribulus terrestris kivonat, bolgár tribulus az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:

Latin neve: Tribulus terrestris L.
Része: gyümölcs
Termékleírás: 40 %, 60 %, 90 % teljes szaponin
Megjelenés: Világos sárga finom por.
CAS SZÁM: 55056-80-9
A bevizsgálás módja: Az UV
Molekuláris képlet: C25H22O10
Molekuláris tömege: 482


A Tribulus Terrestris:
Tribulus Terrestris elsősorban ültetett mérsékelt öv, a világ minden tájáról. A "gyümölcs is széles körben használják a gyógyászatban, a ' szára és levele hatékony kezelésére viszketés cutanea, a mag olajat szorítani használatos és a szál, szár borító papír használható.
Tribulus terrestris por készült a tribulus Terrestris gyümölcs olyan gazdag tilirozid, kempferol, kvercetin, C-vitamin és diosgenin stb.
Tribulus terrestris por egyre népszerűbbek a különböző funkciók, széles körben használják a vezetése egészséges és kezelése betegségek.


Funkció:
(1) használják fejfájás, szédülés, borda fájdalom és mell fájdalom enyhítésére.
2. ez hozzászokott comfort máj és csökken a parázsló, felerősíti a vérkeringést, javítja a látást, és enyhíti a viszketést.
3. ez hozzászokott a Súgó ösztönzése energia és erősíti a csontokat és az izomzatot.


Alkalmazás:
1. Ez a gyógyszer kezelésére használják myospasm és angina.
2. alkalmazzák, csökkenti a koleszterin és kalkulus enyhítésére és gyógyítására a húgyúti rendszer.
3. is használják a gyógyászatban kezelésére viszketés és makacs dermatitis.

Vizsgálat