Kakukkfű por

Kakukkfű por készült természetes kakukkfű, egy Észak-Afrikában és Európában, elsősorban termesztett növény, és lehet ültetni Északnyugat-Kína. Kellemes illatú, így gyakran alkalmazzák a főzés kibocsáthat. megállapították, hogy a por kakukkfű kakukkfű növények magas értéke diéta, orvosi ellátás és fodrászat.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai kakukkfű por gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített kakukkfű por, kakukkfű növények alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Funkció:

(1) az egész kakukkfű van gazdag illóolaj, különösen a virág szezon, így ez gyakran egészül ki a főzés étkezés javítása az íze.


(2) por a kakukkfű tartalmaz rengeteg vegyületek, beleértve a timol, karvakrol, linalool, és p-cymol stb. Ők köhögés enyhítésére, csökkenti a gyulladást, és megakadályozza a korróziót.


(3) a kakukkfű nagy orvosi funkciók, javíthatja az emésztőrendszer és a nőgyógyászati betegség, előmozdítása a vérkeringést, erősíti az immunitást, csökkenti a neuropátiás fájdalom, fokozza a figyelmet span és a memória segít.


4. ráadásul annyira antibakteriális, és görcsoldó, segít, hogy támogassák a varasodás és gyógyul a seb.


5. kakukkfű por is használható, megszünteti a szeplő, és meggyógyul a bőr öregedése. -A ' is egy nagy takarmány-adalékanyag pipereszappan, és szájvíz.

Hot Tags: por kakukkfű kakukkfű növények, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, magas minőségű, GMP minõsítéssel, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal rendelkező, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like