A Lion's Mane gomba szakállas fogkefe potenciális agykeltő, rák elleni küzdelem

Lion's Mane Mushroom: A potenciális Brain-Boost, Cancer Fighting Powerhouse A Journal of Agricultural and Food Chemistry-ban közzétett egyik tanulmány az oroszlán sörényének „antibiotikum, rákellenes, antidiabetikus, fáradtságellenes, vérnyomáscsökkentő, antihiperlipodémiás” előnyeit tartalmazza. , öregedés elleni, öregedésgátló, kardioprotektív, hepatoprotektív, nefroprotektív és neuroprotektív, javítja a szorongást, a kognitív funkciót és a depressziót.

Termék részletek


Mit jelentenek az oroszlánfészek?

A latinul ismert Hericium erinaceus, az oroszlán sörénye Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában őshonos, bár nem széles körben termesztik Ázsián kívül. Néha Hedgehog gomba, Yamabushitake vagy Houtou néven is nevezik, és a foggomba, vagy a hidnoid gombák csoportjába tartozik.

Az oroszlán sörényes gombái hosszú, lógó tüskékkel rendelkeznek, amelyek általában több mint egy centiméter hosszúak. Ellentétben a legtöbb gombafajjal, melynek ágai a gerincprojektek, a Hericium erinaceus gerincei kifelé fordulnak, és ez az egyedülálló megjelenés egy oroszlán sörényének. Ezek a gombák mind élő, mind halott széleslevelű fákon nőnek, és a nyár végén és az őszi hónapokban gyakoriak.

A kutatások azt mutatják, hogy az oroszlán sörénye a sejtekben, állatokban és emberekben gyulladásgátló, antioxidáns és immunstimuláló tulajdonságokkal rendelkezik. Több ezer éven keresztül gyógyászati gombaként használták, különösen a hagyományos kínai orvosok körében.

image

Lion's Mane gomba előnyei

1. Növeli a Brain funkciót

2. Megvédhet a rák ellen

3. Támogatja a szív- és keringési rendszer egészségét

4. Lehet javítani az emésztőrendszer egészségét

5. Csökkenti a gyulladást

A VICTAR az egyik vezető kínai gyógynövény-kivonatgyártó és -szolgáltató, professzionális gyárral, tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP-tanúsítvánnyal, Kosher-tanúsítvánnyal és ISO-val igazolták a potenciális agytörekvő, rák elleni küzdelmet. az oroszlán sörényes gomba szakállas fogas gomba az alacsony ár és a magas minőség mellett. Üdvözöljük, hogy vásároljon olcsó, forró eladási és gyári termékeket tőlünk.
Hot Tags: az oroszlán sörényes szakállas fogkefe, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, organikus, tiszta, magas minőségű, GMP tanúsított, Kosher tanúsított, ISO minősítésű, potenciális agyhajtóerő. 100% -ban természetes, gyári ellátás, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like