Stevia kivonat

Stevia az egyik ilyen évelő növények magas édesség és az alacsony hő, és általában az szokott lenni, mint egyfajta adalékanyagok. Ez lehet ültetni, mind a Dél- és Észak-hazánkban. Azonban főleg ültetett Anhui, Jiangsu és Heilongjiang tartomány. A levél tartalmazza bőséges steviosides, mint egy kiváló természetes édesítőszer.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai stevia kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített stevia kivonat, cukrot helyettesítő, alacsony ár és a kiváló minőségű hatások stevia. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:

Latin neve: Stevia rebaudiana (Bertoni) Hemsl

Része: levél

Specifikáció: 60 %, 80 %, 85 %-os, 90 %, 95 %-os Stevioside

Megjelenés: Fehér finom por.

CAS SZÁM: 471-80-7

A bevizsgálás módja: HPLC segítségével

Molekuláris képlet: C20H30O3

Molekuláris tömege: 318.45


A Stevia:

Stevia az egyik ilyen évelő növények magas édesség és az alacsony hő, és általában az szokott lenni, mint egyfajta adalékanyagok. Ez lehet ültetni, mind a Dél- és Észak-hazánkban. Azonban főleg ültetett Anhui, Jiangsu és Heilongjiang tartomány.

A levél tartalmazza bőséges steviosides, mint egy kiváló természetes édesítőszer.


Funkciót és alkalmazása :

1. a Stevia kivonat is használható, hogy természetes funkcionális italok, mert a természetes, egészséges és frissítő íze van.

2. a Stevia kivonat 30-szor édesség, szacharóz, de a kalória alacsony. Ez egy tökéletes édesítőszer nélkül.

3. a Stevia kivonat Hypoglikémiás és vérnyomáscsökkentő hatása van.

Alkalmazás: egészségügyi termékek; Élelmiszer


Vizsgálat