Gerinc dátum mag kivonat

Gerinc dátum létezik, mint a Henan, Hebei, Shanxi, Shaanxi és Shandong számos tartományban. Javítása alvás hatást vált ki. Bőséges, zsíros olaj és tápláló szív és a máj hatással fehérje tartalmaz. Azt is használható a fényes ganoderma emberek megnyugodni, megigéz, csökkenti a vérnyomást, és serkenti a méh a víz forrni.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai gerinc dátum mag kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített gerinc dátum vetőmag kivonat, vad zsidótövisbogyó kivonat por, zsidótövisbogyó alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:
Latin neve: Sperma Ziziphi Spinosae

Része: mag

Termékleírás: 2 % Jujuboside

Megjelenés: Barna finom por.

CAS SZÁM: 55466-05-2

A bevizsgálás módja: Az UV

Molekuláris képlet: C52H84O21

Molekuláris tömege: 1045.21


A gerinc dátum vetőmag:
Gerinc dátum létezik, mint a Henan, Hebei, Shanxi, Shaanxi és Shandong számos tartományban. Javítása alvás hatást vált ki.
Bőséges, zsíros olaj és tápláló szív és a máj hatással fehérje tartalmaz.
Azt is használható a fényes ganoderma emberek megnyugodni, megigéz, csökkenti a vérnyomást, és serkenti a méh a víz forrni.


Funkció és alkalmazás:
1. gerinc dátum vetőmagot a hatás csökkenti a vérnyomást.
2Spine dátum vetőmag használható nyugodt az idegek és az alvás minőségét.
3. gerinc dátum vetőmagot is a hatása a hőmérséklet lehűtés.
4. gerinc dátum vetőmag serkentik az anyaméhben.
Alkalmazás: egészségügyi termékek

Hot Tags: gerinc dátum mag kivonat, vad zsidótövisbogyó mag kivonat por, zsidótövisbogyó, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like