Spenót por

Hogy természetes szerves spenót, mint alapanyag, és porrá őrölt. Spenót sokat a karotin és a vas, gazdag, a B6-vitamin, folsav, fehérje-, kálium, foszfor és egyéb jótékony összetevők. Ez lehet a kínálat a szervezet tápanyagot sokféle.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai spenót por gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített spenót por, bioélelmiszerek, spenót élelmiszer alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Funkció:
1. spenót por gazdag vasban, a nagy hatással van a kiegészítés, a vér és a jó emberek anaemia.


2. spenót port tartalmaz egy csomó vízoldható cellulóz és B6-vitamin, hogy semlegesítse a méreganyagokat a bélben könnyen, székrekedés megelőzése, és megőrizni a bőr egészséges.


3. spenót por az inzulin-szerű anyagot tartalmaz, segíthet, ha a cukorbetegek tartása a vércukorszint stabil.

Hot Tags: spenót por, bioélelmiszerek, spenót élelmiszer, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like