Sósborszesz gél kivonat

A levelek a sósborszesz gél hatása elszámolási máj, és miközben tűz; Termése jótékony-hoz eltávolít a máj-tűz javítja a látást; A gyökér lehet hozzászokott scatter detumescence pangás.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai sophora japonica kivonat gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített sophora japonica kivonat az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:

Latin neve: Radix Acanthopanacis Senticosl
Felhasznált része: Flower bud
Termékleírás: 95 %-os Rutin
Megjelenés: Sárga, vagy világos sárga zöld por
CAS-SZÁM: 153-18-4
A bevizsgálás módja: HPLC segítségével
Molekuláris képlet: C27H30O16
Molekuláris tömege: 610.51
A sósborszesz gél:
A levelek hatása elszámolási májat és fire elvezetését. Termése jótékony-hoz eltávolít a máj-tűz a látás javításában. A gyökér lehet hozzászokott scatter detumescence pangás.
Funkció és alkalmazás:
Kvercetin van jó köptető, köhögéscsillapító hatású.
Kvercetin krónikus hörghurut kezelésére használták.
Kvercetin is csökkenti a vérnyomást, enhancethe kapilláris ellenállás, csökkentheti a kapilláris törékeny, csökkenti a vér lipid, táguló koszorúér, és növeli a koszorúér véráramlás, és így tovább.
Alkalmazás: egészségügyi termékek; Élelmiszer

Hot Tags: sósborszesz gél kivonat, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, magas minőségű, GMP tanúsítvánnyal, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal rendelkező, 100 %-ban természetes, gyári ellátási, forró-eladás
Vizsgálat

You Might Also Like