Szibériai ginzeng kivonat

Szibériai ginszeng por készült természetes növényi, Szibériai ginszeng. Főleg ültetett Északkelet-Ázsiából és Szibériából. A gyökér és szár, a Szibériai ginszeng is használható gyógyszerként. a "legfelső szintű fedezetet az illóolaj, tannin, palmatic sav, vitamin- és B1-Vitamin gazdag. Így használják reuma gyógyítására, és erősíti a csontokat és az izomzatot. Ez egy kincs az élelmiszer- és egészségügyi területen ismerte el, és széles körben használják szerte a világon.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai szibériai ginzeng kivonat gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített siberian ginseng kivonat, panax ginseng, eleuthero alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:
Latin neve: Radix Acanthopanacis Senticosl
Része: gyökér
Specifikáció:-0.8 Eleutheroside B + E
Megjelenés: Barnás sárga finom por.
A bevizsgálás módja: HPLC segítségével
Molekuláris képlet: C19H21NO4
Molekuláris tömege: 327.37434
CAS SZÁM: 7374-79-0


A lonc:
Szibériai ginszeng por készült természetes növényi, Szibériai ginszeng. Főleg ültetett Északkelet-Ázsiából és Szibériából.
A gyökér és szár, a Szibériai ginszeng is használható gyógyszerként. a "legfelső szintű fedezetet az illóolaj, tannin, palmatic sav, vitamin- és B1-Vitamin gazdag. Így használják reuma gyógyítására, és erősíti a csontokat és az izomzatot.
Ez egy kincs az élelmiszer- és egészségügyi területen ismerte el, és széles körben használják szerte a világon.

Funkció és alkalmazás:
Anti-fáradtság, anti inappetence és anti-agrypnia hatása van.
Ez serkentik az immunrendszert, és javítja a vérkeringést.
3. diuretikumok funkciója van.
Alkalmazás:
a. ez hozzászokott erősíti a csontokat és az izomzatot, vese javára, és megszünteti a vízkór.
b. mint egy gyógyszert kezelésére használják alacsony vérnyomás.
c... Használják, mint egy rákellenes gyógyszer.

Hot Tags: Siberian ginseng kivonat, panax ginseng, eleuthero, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like