Seabuckthorn kivonat

Seabuckthorn egyfajta lombhullató fák és cserjék, amely rendelkezik a vastag tövis. Elsősorban az Észak-Kína, Északnyugat-Kínában, Szecsuán tartományban, és Tibet ültetett. A gyümölcs seabuckthorn, egyfajta növényi gyógyszer, amely tartalmazza a legtöbb természetes vitamin faj a világon. A gyógyszer- és élelmiszer magas értékkel rendelkezik. A gyümölcs a seabuckthorn elsősorban a kezelés, betegségek, mint például a cough、indigestion、bruises és a amenorrea. Ez is segít, hogy javítsa a szervezet immunitás, anti aging, rák-ellenes és így tovább.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai seabuckthorn kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített seabuckthorn kivonat, homoktövis ellátások, homoktövis, az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:
Latin neve: Hippophae rhamnoides Linn

Része: gyümölcs
Leírás: 10-30 %
Megjelenés: sárga, barna finom por.
CAS SZÁM: NA
Vizsgálati módszer: az UV
Molekuláris képlet: NA
Molekuláris tömege: NA


A Seabuckthorn:
Seabuckthorn egyfajta lombhullató fák és cserjék, amely rendelkezik a vastag tövis. Elsősorban az Észak-Kína, Északnyugat-Kínában, Szecsuán tartományban, és Tibet ültetett.
A gyümölcs seabuckthorn, egyfajta növényi gyógyszer, amely tartalmazza a legtöbb természetes vitamin faj a világon. A gyógyszer- és élelmiszer magas értékkel rendelkezik.
A gyümölcs a seabuckthorn elsősorban a kezelés, betegségek, mint például a cough、indigestion、bruises és a amenorrea. Ez is segít, hogy javítsa a szervezet immunitás, anti aging, rák-ellenes és így tovább.


Funkció és alkalmazás:
(1) azt a nagy funkció a gátolja a keresetet a rákos sejtek közvetlenül, és blokkolja a rákkeltő tényezők.
2. gazdag C-vitamin és a nagy funkció a kezelés a köhögés és emésztési zavar.
3. növeli a test mentelmi jogát és a kezelés is jó? cerebrovascularis betegség és amenorrea.
Alkalmazás:
1. a nyers növényi levelek és gyümölcsök lehet használni, mint az állati takarmány.
(2) a kivonat kapszula, tabletta és kenőcs óta használják.

Hot Tags: Seabuckthorn kivonat, ellátások homoktövis, homoktövis, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like