Schisandra Chinensis kivonat

Schisandra chinensis gyümölcse tele a táplálkozás és értékes kínai gyógynövény, kínai. Schisandra chinensis kivonat a szárított, érett gyümölcs a kínai kúszómagnólia készül. Schisandra chinensis kivonat tartalmaz sok deoxyschizandrin, γ-Schizandrin, schizandrin, aomisin, ál-r-schizandrin és így tovább. Ez elsősorban a kezelés a betegségek, mint a hepatitis, köhögés és éjszakai izzadás.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai schisandra chinensis kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített schisandra chinensis kivonat, schizandra, ginkgo, az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:
Latin neve: Schisandra chinensis
Része: schisandra chinensis gyümölcse
Termékleírás: 2 % összes Schizandrins
Megjelenés: Sárga, barna finom por.
CAS SZÁM: 7432-28-2
Vizsgálati módszer: az UV
Molekuláris képlet: C24H32O7
Molekuláris tömege: 432.52


A Schisandra Chinensis:

Schisandra chinensis gyümölcse tele a táplálkozás és értékes kínai gyógynövény, kínai. Schisandra chinensis kivonat a szárított, érett gyümölcs a kínai kúszómagnólia készül.
Schisandra chinensis kivonat tartalmaz sok deoxyschizandrin, γ-Schizandrin, schizandrin, aomisin, ál-r-schizandrin és így tovább. Ez elsősorban a kezelés a betegségek, mint a hepatitis, köhögés és éjszakai izzadás.


Funkció és alkalmazás:
1. Schisandra chinensis kivonat jó terápiás hatása van a fertőző Májgyulladás, ez jelentősen alacsonyabb alanin-aminotranszferáz, és sérült májsejtek.
2. Schisandra chinensis kivonat tartalmazza az anti-szabad radikális ügynökök, melyik segít-hoz csökken a kockázat a betegség és anti-aging.
3. Schisandra chinensis kivonat általában alkalmazott a kezelésére álmatlanság, éjszakai izzadás és más májbetegségek.
Alkalmazás:
A kivonat óta használják a kapszula, tabletta és kenőcs.

Vizsgálat