Salvia Miltiorrhiza kivonat

Salvia Miltiorrhiza egyfajta gyógynövény, amely széles körben ültetett Kínában. Ez elsősorban a betegségek, mint a dysmenorrhoea, mellkasi szorító érzés és Székelési zavarok kezelésében. Salvia Miltiorrhiza széles körben használják, Kína, Japán, az Egyesült Államokban és Európában is tartalmazza a különféle hatóanyagok. Így tud felgyorsít a sebesség és az áramlási sebesség a vér, és javítja a mikrokeringést szervrendszer.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai salvia miltiorrhiza kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített salvia miltiorrhiza kivonat, kínai orvoslás, danshen alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:

Latin neve: Salvia miltiorrhiza

Része: gyökér-ból-Salvia Miltiorrhiza

Leírás: 3-70 % Tanshinone IIA, 8 % - 75 %-os Salvianolic-B

Megjelenés: Barnás vörös / barnás sárga finom por.

CAS SZÁM: 568-72-9; 115939-25-8

Vizsgálati módszer: A HPLC; HPLC

Molekuláris képlet: C19H18O3, C36H30O16

Molekuláris tömege: 294.33, 718.62


A Salvia Miltiorrhiza:
Salvia Miltiorrhiza egyfajta gyógynövény, amely széles körben ültetett Kínában. Ez elsősorban a betegségek, mint a dysmenorrhoea, mellkasi szorító érzés és Székelési zavarok kezelésében.
Salvia Miltiorrhiza széles körben használják, Kína, Japán, az Egyesült Államokban és Európában is tartalmazza a különféle hatóanyagok. Így tud felgyorsít a sebesség és az áramlási sebesség a vér, és javítja a mikrokeringést szervrendszer.


Funkció és alkalmazás:

1. a kezelés a koszorúér-betegség (CHD), javíthatja a koszorúér

2. csökkenti az elmaradás a vérsejtek, gyorsítsák fel a sebesség és az áramlási sebesség a vér, megakadályozza a stroke.
3. szabályozni az endokrin rendszer, és hatékonyan kezelni dysmenorrheal.
4. nagy hatással a mellkasi szorító érzés, és a Székelési zavarok.
Alkalmazás:
A kivonat óta használják a kapszula, tabletta és kenőcs.

Vizsgálat