Roselle kivonat

Roselle létezik számos trópusi területeken, mint a Guangdong, Fujian, Tajvan és Hainan tartományban. Ez az egyik fajta gyógynövények, hogy astringing a tüdő, köhögés, csökkenti a vérnyomást és gyógyítására a részegség hatását. A mag és a gyökér kell a hatás umlaut, és erősíti a test.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai roselle kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített roselle kivonat az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:
Latin neve: Hibiszkusz Sabdariffa Linn. Része: Flower bud
Specifikáció:-10 % polifenol
Megjelenés: Lila piros finom por.
CAS SZÁM: NA
A bevizsgálás módja: A TLC
Molekuláris képlet: NA
Molekuláris tömege: NA


A gödény:
Roselle létezik számos trópusi területeken, mint a Guangdong, Fujian, Tajvan és Hainan tartományban. Ez az egyik fajta gyógynövények, hogy astringing a tüdő, köhögés, csökkenti a vérnyomást és gyógyítására a részegség hatását.
A mag és a gyökér kell a hatás umlaut, és erősíti a test.


Funkció és alkalmazás:
(1) a gödény gyógynövényeket és teák, melyik tartalmaz a gödény, ez is csökkenti a vérnyomást, mert a növény úgy gondolják, hogy vérnyomáscsökkentő tulajdonságai.
2. egyéb gyógyászati célra roselle teák köhögés enyhítésére, emésztést, ösztönzi az egészséges veseműködés, és megfázás és sinus fertőzések közé tartozik.
Alkalmazás: egészségügyi termékek


Hot Tags: Roselle kivonat, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, magas minőségű, GMP tanúsítvánnyal, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal rendelkező, 100 %-ban természetes, gyári ellátási, forró-eladás
Vizsgálat

You Might Also Like