Csipkebogyó kivonat

Csipkebogyó gazdag C-vitamint tartalmazó gyümölcs egyfajta felsorolt számú, a gyümölcs és zöldség is nevezik meg a Vadrózsa. Szóval "a király VC" néven ismeretes. A kivonat elsősorban mint az anti-aging folyamat, és anti-oxidációs hatása van, amely főként a bőr öregedését, és védi az agyat és az idegszövet szöveti oxidáció megakadályozása.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető Kína rose hip kivonat gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta, természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített csipkebogyó kivonat, c-vitamin Rózsa csípő előnyök, aszkorbinsav, az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:
Latin neve: Rosa Rugosa Thunb L.
Része: gyümölcs
Leírás: 5-20 % polifenol; 5 %-os teljes flavonok; 5 %-KAL VC
Megjelenés: Piros barna por
CAS SZÁM: NA; NA; 50-81-7
A bevizsgálás módja: Az UV; UV; HPLC
Molekuláris képlet: NA; NA; C6H8O6
Molekuláris tömege: NA; NA; 176.12


A csipkebogyó:
Csipkebogyó gazdag C-vitamint tartalmazó gyümölcs egyfajta felsorolt számú, a gyümölcs és zöldség is nevezik meg a Vadrózsa. Szóval "a király VC" néven ismeretes.
A kivonat elsősorban mint az anti-aging folyamat, és anti-oxidációs hatása van, amely főként a bőr öregedését, és védi az agyat és az idegszövet szöveti oxidáció megakadályozása.


Funkció és alkalmazás:
(1) a csipkebogyó kivonat erősíti az a lép és Súgó emésztést.
(2) a csipkebogyó kivonat a jó, hogy javítja a vérkeringést, és fokozza az anyagcsere és a fájdalom enyhítésére.
3. a csipkebogyó kivonat a hatása van az anti-aging folyamat, a bőr fehérítő és feszesíti a bőrt.
4. a csipkebogyó kivonatot is a hatása a radioresistance.
Alkalmazás: egészségügyi termékek; Kozmetikumok

Hot Tags: csipkebogyó kivonat, c-vitamin Rózsa csípő ellátások, aszkorbinsav, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like