Rhodiola Rosea-kivonat

Illatos rózsásvarjúháj gyakran nevezik, arany gyökér, a rózsa gyökér, a roseroot, a nyugati roseroot, nő a hideg régiókban a világ, köztük sok, az Északi-sarkvidéken, a hegység Közép-Ázsia. Így a növény nincs szennyezés. Ez széles körben ismert a szépség és egészségügyi termékek.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai rhodiola rosea kivonatot gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített rhodiola rosea-kivonat, cordyceps, rosea alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:
Latin neve: Rhodiola rosea L.
Része: rizóma
Leírás: 1-3 %-Salidroside; 1-5 % Rosavin
Megjelenés: Sötét piros barna por
A bevizsgálás módja: HPLC segítségével
Molekuláris képlet: C14H20O7; C20H28O10
Molekuláris tömege: 300.304; 428.4303
CAS SZÁM: 10338-51-9; 84954-92-7


A Rhodiola Rosea:
Illatos rózsásvarjúháj gyakran nevezik, arany gyökér, a rózsa gyökér, a roseroot, a nyugati roseroot, nő a hideg régiókban a világ, köztük sok, az Északi-sarkvidéken, a hegység Közép-Ázsia. Így a növény nincs szennyezés.
Ez széles körben ismert a szépség és egészségügyi termékek.


Funkció és alkalmazás:
1. a Rhodiola Rosea használták, hideg és influenza-szerű tünetek kezelésére, támogassák a hosszú élettartam és növeli a szervezet ellenálló képességét a fizikai és szellemi hangsúlyozza.
2. a Rhodiola Rosea van magasabb rák-ellenes és Anti-depresszív tevékenységek, ötször kevésbé toxikus, mint a többi adaptogens.
3. a Rhodiola Rosea hatásos lehet a javítja a kedélyállapotot, és enyhíti a depresszió.
Alkalmazás: Ez széles körben használják a nőknek megtartani, szépség és egészség.

Vizsgálat