Rhodiola Rosea kivonat

1-3% salidrosid (HPLC); 1% -5% Rosavin
népszerűek; A Rhodiola Rosea kivonatot használják eng

Termék részletek


A termék bemutatása

A Rhodiola rosea kivonat a Rhodiola szárított rizómájának gyökeréből készülrosea. Ez egy jól kutatott összetevő az energia stimulálására, a fáradtság visszaszerzésére, az anti-anoxia és az öregedés gátlására.

A kivonat előállításának kiforrott technikája az, hogy nyers cikkeket készít, többfunkciós kivonótartályba rakja, háromszor 70% -os etanollal elosztja, az extraktumokat összegyűjti, a szűrletet egyesíti, az etanolt csökkentett nyomáson újrahasznosítja és vákuumban szárítja. így porkivonatot kapunk.

Rhodiola extract Rhodiola extract vs herb

* A Rhodiola növényeknek közel 100 faja van a világon. Elsősorban a Himalájában, Északnyugat-Ázsiában és Észak-Amerikában terjesztik őket.


A rhodiola rosea kivonat a concrtrate ofrhodiola növény, amely főleg 1600–4000 méteres magasságú területeken növekszik, amelyek hidegek, szárazak, hipoxiásak, erősek az ultraibolya sugárzások, és nagy a hőmérséklet-különbség nappal és éjszaka között.

Meghatároztuk a rhodiola gyökereinek és a négyéves alpesi rhodiola föld feletti részeinek tartalmát különböző növekedési periódusokban. Az eredmények azt mutatták, hogy a gyümölcs érésekor megfelelő a betakarítás.


A kereskedelmi előírások általában 4% szalidrosidot tartalmaznak.


Termékjellemző:

Angol név:

Rhodiola rosea kivonat

Latin név:

Rhodiola rosea L.

Hatóanyagok:

Rosavin

Használt alkatrész:

Gyökér

Kinézet

Barna sárga por

Szag:

Jellegzetes

Leírás:

3,0% Rosavin

Tesztelési módszer:

HPLC


Funkció:

1.Rhodiola rosea kivonatnövelheti a fizikai erőt és ellenállást, ezért általában krónikusan beteg és kiszolgáltatott betegek kezelésére használják.

2. Használható neurasthenia és neurosis kezelésére, a koncentráció, a memória javítására, a magas magasságú vörösvérsejtek hiperpláziájának, a magas vérnyomásnak;

3. Idegstimulánsként is működhet, javíthatja az intelligenciát, javíthatja az autonóm-vaszkuláris dystóniát és az izomgyengeséget stb .;

4. Megnövekedett szabad gyökökkel rendelkező betegségek esetén alkalmazzák, mint például daganatok, sugárkárosodások, emfizéma, szenilis szürkehályog stb. Tonikként is alkalmazzák, impotenciára stb.

5. A sportorvoslásban és az űrkutatásban is alkalmazzák, a munkavállalók különféle egészségvédelmében, speciális környezeti feltételek mellett.Hot Tags: Rhodiola Rosea kivonat, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, 100% -ban természetes, gyári ellátás, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like