Finomított Konjac por

Latin neve: Amorphophallus Konjac kivonat Használt rész: Konjac gyökér Specifikáció: 70% Glükomannan Osztályzat:Élelmiszer, Egészségügyi termékek Csomag: 1kg/Bag, 25kg/Drum

Termék részletek

Finomított Konjac por - glükomannán

Alapvető információk:

Forrás: Konjac

Latin neve: Amorphophallus Konjac

Használt rész: Konjac gyökér

Specifikáció: 70% GlükomannanRefined Konjac PowderMegjelenés: fehér finom por

CAS-SZÁM: 11078-31-2

Vizsgálati módszer: HPLC-vel

Molekuláris képlet: (C35H49O29)n


Általános karakter

A glükomannán főként a konjak gumóiból származik. Ezért konjac Glucomannannak is nevezik (röviden KGM). Jó teljesítményt nyújt a vízfelvételben, a filmképződésben, a megvastagodásban, a vízvisszatartásban. A glükomannán nagyon magas gyógyászati értékkel és ehető értékkel rendelkezik, és kis mellékhatásai vannak.

Ez birtokol egy változatosság -ból egészség hat -on emberi test, mint megakadályozás székrekedés, csökkentő vércukorszint, csökkentő vér kövér, vesztes mér, Ezért, glükomannán van egy poliszacharid ez minden érdemes -ból tovább fejlődés.

  

Használat:

1. Diéta élelmiszer alacsony súlyú

A glükomannán egy hemicellulóz poliszacharid, amely hatékonyan stimulálja a bélfalat, és nem könnyen lebomlik és emészthető a gyomorban étkezés után. Ez is fokozza a váladék és aktivitása bélenzimek. Tisztíthatja a beleket, megelőzheti az elhízást, szabályozhatja a vércukorszintet és a vérlipideket, javítja a koleszterin-anyagcserét és a rákellenes farmakológiai tevékenységeket.

2. Vastagabb az élelmiszeriparban

A glükomannán egy természetes, vízben oldódó ehető gumi, teljes funkciókkal. Sűrítőszerként, vízmegtartó szerként, emulgeálószerként, zselésítőszerként, felfüggesztő szerként stb. Osztály. A glükomannán szintén nem ionos, vízben oldódó poliszacharid, amely a legtöbb ionos ehető fogóval együtt oldódik fel és szinergia. Ezért a glükomannánt széles körben használják az élelmiszer-adalékanyagokban.

Hot Tags: finomított konjac por, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, Kiváló minőségű, GMP tanúsított, Kóser tanúsított, ISO tanúsított, 100% természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like