Vörös élesztő rizs kivonat

Vörös élesztő rizs kivonat A vörös élesztő rizs kivonat vörös élesztő rizsből származik nyersanyagként. A vörös élesztő rizs az Oryza sativa L rizs erjesztett vetőmagjának latin nevű vetőmagja, amelyet a Monascus purpureus varibráns penészgombája képez, és a kereskedelmi kivonatokat általában 4% lovasztatin tartalmára szabványosítják. Vörös élesztő ...

Termék részletek

A termék bemutatása

A vörös élesztő rizs kivonat vörös élesztő rizsből származik nyersanyagként. A vörös élesztő rizs az Oryza sativa L rizs erjesztett vetőmagjának latin nevű vetőmagja, amelyet a Monascus purpureus varibráns penészgombája képez, és a kereskedelmi kivonatokat általában 4% lovasztatin tartalmára szabványosítják. A vörös élesztő rizs kivonat monakolin vegyületeket tartalmaz, amelyek jelentős hatással vannak a vér lipidszintjének csökkentésére. A fő hatóanyag a lovasztatin, amelyet az FDA 1987-ben engedélyezett új lipidcsökkentő gyógyszerként.


red yeast ricered yeast rice extractLovastatin
vörös élesztő rizsvörös élesztő rizs kivonatLovastatin

Gyártási folyamat (4% lovasztatin)

Vegyük a vörös élesztő rizst, távolítsuk el a szennyeződéseket, és zúzzuk durva porba; kétszer 30 percig áztassa a rizst 60% -os etanol térfogatban, majd tegye be egy szűrőtartályba, adjon hozzá 60% -os etanolt a por eltakarására, 24 órán át áztassa, nyissa ki a szelepet és gyűjtse össze a szivárgó folyadékot; Az etanolt csökkentett nyomáson visszanyerik, hogy teljesen feltöltsék, vákuumban 60 ° C alatt szárítják, az extraktumot összetörik és szitálják. Ez az eljárás alkalmas vörös élesztő rizs kivonat (4% lovasztatin) előállítására, körülbelül 15% hozammal.


Termékleírás

Angol név:

Vörös élesztő rizs. Kivonat

Latin név:

Oryza sativa L.

Hatóanyagok:

Lovastatin

Használt alkatrész:

Szár / levél

Kinézet

Barna sárga por

Szag:

Jellegzetes

Leírás:

4% lovasztatin

Tesztelési módszer:

HPLC

A modern kutatások során a vörös élesztő rizsben található lovasztatin hatással van a vérzsírszint csökkentésére, és jelenleg a legígéretesebb vérzsírcsökkentő gyógyszernek tekinthető, amely alkalmas magas vérzsírszintű emberek számára. Ez egy nagyon biztonságos étrend-kiegészítő is, elsősorban középkorú és idős egészségügyi termékekhez használják.


Alkalmazás

A vörös élesztő rizs és a vörös élesztő rizs kivonatokat széles körben használják a bor, az erjesztett ételek, az élelmiszer-színezékek, az egészséges ételek és a gyógyszerek főzésében.Hot Tags: vörös élesztő rizs kivonat, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, organikus, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, 100% -ban természetes, gyári ellátás, forró értékesítés
Vizsgálat

You Might Also Like