Vörös lóhere kivonat

Vörös lóhere Európából származik, és most ültetett szerte a világon. Mérsékelt növényzet közé tartozik. Vörös lóhere por készült a túlzott földi része a növény. Tartalmaz flavonoidokat, fehérje-, aminosav és vitamin, amelyben izoflavon sok figyelmet kapjon phytoestrogen rákellenes működéséhez. Különben is a ' szép látszó is vonzza a sok appreciators

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai vörös lóhere kivonat gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített kivonat Vöröshere, lóhere jót tesz alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:
Latin neve: Trifolium pratense L.használja: több mint földre rész
Termékleírás: 2,5 % - 40 % izoflavon
Megjelenés: Barnás zöld finom por.
CAS SZÁM: 85085-25-2
A bevizsgálás módja: HPLC segítségével
Molekuláris képlet: C15H10O1
Molekuláris tömege: 264


A Vöröshere:
Vörös lóhere Európából származik, és most ültetett szerte a világon. Mérsékelt növényzet közé tartozik. Vörös lóhere por készült a túlzott földi része a növény.
Tartalmaz flavonoidokat, fehérje-, aminosav és vitamin, amelyben izoflavon sok figyelmet kapjon phytoestrogen rákellenes működéséhez.
Különben is a ' szép látszó is vonzza a sok appreciators.

Funkció:
1. Vöröshere kivonat rákellenes hatása, ez megakadályozhatja a mellrák, prosztatarák és a vastagbél rák.
2. Vöröshere kivonat az a funkciója, szabályozza a vér lipid-anyagcsere és az egyéb atherosclerosis.
3. Vöröshere kivonat? gyulladáscsökkentő? és? baktericid hatása? és bőr betegség, mint például a pikkelysömör, ekcéma, égési sérülések kezelésére használható.
4. vörös lóhere? a funkciója kétirányú? ösztrogén szabályozása. Amikor az emberi test, magas az ösztrogén, ez automatikusan lesz gátolja a váladék. Éppen ellenkezőleg ez adja az emberi test ösztrogén időben
5. kutatás azt sugallja, hogy HIV-ellenes hatással rendelkezik.


Alkalmazás:
(1) a nyers növényi tápanyag legelő egyfajta használható.
(2) alkalmazott, az egészséges élelmiszer és válik egy népszerű élelmiszer és fűszer.
3. az a terápiás kezelésére, phthisis és az influenza.

Vizsgálat