Tök por

Ez a por készült természetes szerves sütőtök. Ez gazdag tápanyag és CTY és sok mikroelem, mint a kobalt, a cink és króm, amely elősegíti az inzulin felszabadulását, és szabályozza a vércukor szintet tartalmaz. Szóval tök por előnyös az egészségre a cukorbetegek. Különben is minden emberi lény képes felvenni a szükséges mikroelem is, ami egy tápanyagok gazdagítják, hanem a növekedés a vér zsír, vércukorszint, elhízás megelőzésére.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai tök por gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP minõsítéssel, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősített tök por, tök növények alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Funkció:
1. tök por diabétesz megelőzésére, és szabályozza a vércukor szintet.


(2) a gazdag kobalt, hogy aktiválja az anyagcserét, és elősegíti a vér-termelési függvény az emberi test.

3. a kobalt is segíthet elősegíti a termelés a B12-vitamin, amely elengedhetetlen az emberi inzulin-sejteket, így széles körben használják a kezelés a cukorbetegség.


(4) sütőtök por az a funkciója a méregtelenítés. Ez tartalmazza a gazdag vitaminokban és pektin, amely felszívja és megszünteti a bacteriotoxin és a veszélyes anyagok az emberi szervezetben.


5. tök por is használható, hogy megvédje a gyomor-bél nyálkahártya és javítsa az emésztést. Tehát-a ' hasznos a betegek gyomor betegségek.


(6) sütőtök por lehet megelőzni a rák hatékonyan, mert ez megszünteti a mutáció funkciója a cancerogen és a egeneration képességét, a máj és a vese.


7. tök por tulajdonosa gazdag cink, a szükséges anyag, hogy a növekedés és fejlődés az emberi test.

Hot Tags: tök por, tök növények, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, magas minőségű, GMP tanúsítvánnyal, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal rendelkező, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró-eladás
Vizsgálat

You Might Also Like