Puerariae kivonat

Puerariae széles körben - ültetett, Liaoning, Hebei és Jiangsu tartomány mint hazánkban. A gyökér kivonat-gyógyítani fejfájást és hányingere van kétségbe. Ez történik, az ősz és a tél minden évben. Ez is segít készítsen nyál és Olt a szomjúság. Azonkívül ez birtokol a hatás splenasthenic hasmenés gyógyítására.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai puerariae kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített puerariae kivonat, puerariae kivonat por, pueraria, puerarin alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapvető információkat:
Latin neve: Pueraria Lobata
Része: gyökér
Leírás: 98 % puerarin
Megjelenés: Fehér színű, kristályos por
CAS SZÁM: 3681-99-0
A bevizsgálás módja: HPLC segítségével
Molekuláris képlet: C21H20O9
Molekuláris tömege: 416.38


A Puerariae:
Puerariae széles körben - ültetett, Liaoning, Hebei és Jiangsu tartomány mint hazánkban. A gyökér kivonat-gyógyítani fejfájást és hányingere van kétségbe.
Ez történik, az ősz és a tél minden évben. Ez is segít készítsen nyál és Olt a szomjúság. Azonkívül ez birtokol a hatás splenasthenic hasmenés gyógyítására.


Funkció és alkalmazás:
1. Puerarin kitágítják a vérerek, növeli a koszorúér véráramlás, antithrombotic hatású, gátolja a thrombocyta-aggregációt, csökkenti a vér viszkozitását és elősegíti a vér microcircle.
2. Puerarin csökkenti a szívizom oxigén felhasználása, erősítse a szívizom összehúzódását erő és a szívizom sejtek védelme.
3. a Puerarin az a funkciója, fokozza az immunitást, és gátolja a rákos sejtek.
4. a Puerarin hirtelen süketség kezelésére is használható.
5. Puerarin csökkentheti a szív-és érrendszeri betegségek kockázatát.
Alkalmazás: egészségügyi termékek

Hot Tags: puerariae kivonat, puerariae kivonat, por, pueraria, puerarin, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like