Burgonya por

A burgonya por készült válogatott kiváló minőségű burgonyát. A por, gyönyörű, alig coagulable és tiszta nélkül szennyeződéseket. Burgonya por a magas tápértékű és is a népszerű étel a világ minden tájáról.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai burgonya por gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített burgonya por, burgonyakeményítő, burgonya recept, gluténmentes, alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Funkció:

(1) a kukoricakeményítő tartalmaz sok B-vitamin csoport és a kiváló minőségű cellulóz, és emberi anti-aging folyamat fontos szerepet játszanak. Burgonya por az úgynevezett "csodálatos anti-aging élelmiszer".


(2) a kukoricakeményítő, gazdag élelmi rost, cukor, amely hozzájárul a megelőzés és a kezelés a gyomor-rák és a szív-és érrendszeri betegség.


(3) a kukoricakeményítő magas fehérjét tartalmaz, segít fokozza az emberi immunitás és a memória. Burgonya por ezért alkalmas a fiatalok, akiknél ez a szervezetben időszak is alkalmas-e vevő

Vizsgálat