Poria Cocos kivonat

Poria Cocos széles körben elterjedt és ez a július-szeptember folyamán minden évben. Azt, hogy a tüdő, szív, lép- és bőrtápláló hatású. Ez is a hatása a szív nyugtató és az álmatlanság gyógyítására. A mentelmi jog és a daganatellenes hatást vált ki.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai poria cocos kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített poria cocos kivonat, kínai gyógynövény, fu-ling, az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:
Latin neve: Poria Cocos Wolfhasználja: gyökér
Leírás: 10-40 % poliszacharidok
Megjelenés: Fehér finom por.
CAS SZÁM: NA
A bevizsgálás módja: Az UV
Molekuláris képlet: NA
Molekuláris tömege: NA


A Poria Cocos:
Poria Cocos széles körben elterjedt és ez a július-szeptember folyamán minden évben.
Azt, hogy a tüdő, szív, lép- és bőrtápláló hatású.
Ez is a hatása a szív nyugtató és az álmatlanság gyógyítására.
A mentelmi jog és a daganatellenes hatást vált ki.


Funkció és alkalmazás:
1. Poria Cocos kivonat az a funkciója, az élettani tevékenységek erősítése, emberi lény, a betegségek megelőzése és funkcionális az emberi immunrendszert elősegítése.
2. Poria Cocos kivonat nyugtatják az idegrendszert, és erősítse az emésztés a gyomorban.
3. Poria Cocos kivonat védi a májat nagyon fontos szerepet játszik.
Alkalmazás: egészségügyi termékekHot Tags: Poria cocos kivonat, kínai gyógynövény, fu-ling, kínai gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like