Gránátalma kivonat

Gránátalma eredetileg ültetett Indiában, és most a legtöbb területen a kínai ültetett. Ez tartalmaz sok táplálékot, mint a C-vitamin, ami magasabb, mint az alma- és körtefák negyedik alkalommal. Ez egy fajta gyümölcsfa és termése ehető, a gyümölcs por lehet használni, hogy gátolja az öregedési folyamat a bőr. Gránátalma kivonat tartalmaz ellagic sav, polifenolok, Antociánok, erős abtioxidant és hatékony törölje szabad gyököket, így a jó, hogy késlelteti a bőr öregedését.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai gránátalma kivonat gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal, kóser tanúsítvánnyal és ISO minősítéssel gránátalma kivonat előnyei gránátalma, gránátalma leve alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:
Latin neve: Punica Granatum.L
Része: gyümölcs
Leírás: 40-90 % EllagicAcid, 10-70 % Polypheols; 30-40 % Punicalagins
Megjelenés: Világos rózsaszín
CAS SZÁM: NA
A bevizsgálás módja: HPLC segítségével; UV; HPLC
Molekuláris képlet: NA
Molekuláris tömege: NA


A gránátalma gyümölcs:
Gránátalma eredetileg ültetett Indiában, és most a legtöbb területen a kínai ültetett. Ez tartalmaz sok táplálékot, mint a C-vitamin, ami magasabb, mint az alma- és körtefák negyedik alkalommal.
Ez egy fajta gyümölcsfa és termése ehető, a gyümölcs por lehet használni, hogy gátolja az öregedési folyamat a bőr.
Gránátalma kivonat tartalmaz ellagic sav, polifenolok, Antociánok, erős abtioxidant és hatékony törölje szabad gyököket, így a jó, hogy késlelteti a bőr öregedését.


Funkció és alkalmazás:
(1) a gránátalma kivonat is késlelteti az öregedési folyamat a bőr.
(2) a gránátalma kivonat a tónusos hatással, a tüdő, bél- és vese van.
3. a gránátalma tartalmaz bőséges táplálékot, mint a C-vitamin, finom fehérje, szerves sav- és cukor, mi az energia és a hő a testünk.
(4) a gránátalma a nők a menopauza bajok megszünteti.
Alkalmazás: Élelmiszer; Egészségügyi termékek

Vizsgálat