Fenyő kéreg kivonat fenyő kéreg Pycnogenol francia fenyő kéreg kivonat Pycnogenol por Opc kiegészítés

Latin név: Pinus Larix
Használt rész: fa kéreg
Specifikáció: 95% proantocianidinek (oligomer proantho-cianidinek (OPC))
Megjelenés: Vörösesbarna finom por
CAS NO.:4852-22-6
Vizsgálati módszer: UV szerint
Molekula képlet: C30H26O13
Molekulatömeg: 594,52

Termék részletek

Alapinformációk: fenyő kérget kivonat.jpg

Latin név: Pinus Larix

Használt rész: fa kéreg

Specifikáció: 95% proantocianidinek (oligomer proantho-cianidinek (OPC))

Megjelenés: Vörösesbarna finom por

CAS NO.:4852-22-6

Vizsgálati módszer: UV szerint

Molekula képlet: C30H26O13

Molekulatömeg: 594,52


A Pine Bark-ról:

A fenyő kéreg kivonatot használják az orvostudományban, valamint az erős antioxidánsok és vegyületek (oligomer proantho-cianidinek OPC-ként ismertek), amelyek segítik az ereket.

Fenyő kéreg, gazdag proanthocandinokban, 100% -ban vízben oldható antioxidáns flavonoidok, amelyek hatékonyan képesek eltávolítani a szabad gyököket.

 

Funkció és alkalmazás:

1. A fenyő kéreg kivonat segíthet megerősíteni a véredényeket, javítani a keringés szív-és érrendszeri egészségét, növelni a véráramlást a kisebb hajókból a szövetekbe, valamint javítani az oxigént a sejtekhez.

2. A fenyő kéreg kivonat támogatja az egészséges vérpótlást és az agyműködést. Ugyanakkor a proanthocyanidinek képesek javítani a test keringési és javítási szerkezetét.

3. A fenyves kéreg kivonatnak antioxidáns funkciója van, amely hatékonyan csökkenti a szabad gyököket. Mivel az antioxidánsok szerepet játszanak az öregedési folyamat lelassításában és a krónikus betegségek és betegségek megelőzésében, beleértve a szívbetegségeket, a stroke-ot, az ízületi gyulladást, a lábat és a boka ödémát, a Parkinson-kór és az Alzheimer-kór.

Alkalmazás:

A kivonatot a kapszulában, tablettákban és kenőcsben használták.

VICTAR az egyik vezető kínai gyógynövény kivonat gyártók és beszállítók, professzionális gyár, tudunk kínálni tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal és ISO minősített fenyő kéreg kivonat fenyő kéreg pycnogenol francia fenyő kéreg kiválassza a pycnogenol por opc kiegészítést mind alacsony áron, mind magas színvonalon. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.

Hot Tags: erdei fakéreg kivonat fenyő kéreg pycnogenol francia erdei fakéreg kivonat pycnogenol por opc kiegészítő, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, jó minőségű, GMP minősítésű, Kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, 100% -ban természetes , gyári beszállítás, forró értékesítés
Vizsgálat

You Might Also Like