Borsmenta kivonat

Borsmenta is nevezik, mentha és ez egy fajta növény, hogy nem csak lehet enni, de is lehet használni, mint fűszer a szívességet. Kínában ez leginkább ültetett Anhui és Jiangsu tartomány mint egy éves növény. Fajta a hagyományos kínai gyógyszerek, mint-a ' jótékony-hoz gyógyít, influenza, fejfájás, neuralgia, és viszketés. Azt is használható a fajta tea.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai borsmenta kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített borsmenta kivonat, vanília, vaj kivonat az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.

Alapinformációk:

Latin neve: Mentha piperita L.
Felhasznált része: Egész gyógynövény
Leírás: 5-10 % mentol
Megjelenés: Barnás sárga finom por.
CAS-SZÁM: 89-78-1
A bevizsgálás módja: HPLC segítségével
Molekuláris képlet: C10H20O
Molekuláris tömege: 156.27


A borsmenta:
Borsmenta is nevezik, mentha és ez egy fajta növény, hogy nem csak lehet enni, de is lehet használni, mint fűszer a szívességet.
Kínában ez leginkább ültetett Anhui és Jiangsu tartomány mint egy éves növény.
Fajta a hagyományos kínai gyógyszerek, mint-a ' jótékony-hoz gyógyít, influenza, fejfájás, neuralgia, és viszketés. Azt is használható a fajta tea.


Funkció és alkalmazás:
1. borsmenta lehet használni, mint egy fajta tea hatásának növelése az energia.
2. az egész borsmenta is használható, hogy a gyógyszer hatásával gyógyító hideg, láz, fejfájás és izomfájdalom.
3. borsmenta tartalmaz mentol, a hatások a frissítő levegőt és számos funkciót, mint a gyógyító a hasfájás, és segíti az emésztést.
Alkalmazás: Élelmiszer; Egészségügyi termékek

Hot Tags: borsmenta kivonat, vanília, vaj kivonat, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, magas minőségű, GMP tanúsítvánnyal, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal rendelkező, 100 %-ban természetes, gyári ellátási, forró-eladás
Vizsgálat

You Might Also Like