Passion Flower Tea Passion Virág Kivonat Passion Virág Szőlő Passion Virág Kiegészítés Passion Flower Gyógynövény Passion Flower For Anxiety

Latin név: Passiflora incarnata L
Használt rész: egész gyógynövény
Specifikáció: 2% Vitexin
Megjelenés: Barna finom por
CAS-szám: 3681-93-4
Vizsgálati módszer: HPLC szerint
Molekulatömeg: C21H20O10
Molekulatömeg: 432,3775

Termék részletek

Alapinformációk: passion flower extract.JPG

Latin név: Passiflora incarnata L

Használt rész: egész gyógynövény

Specifikáció: 2% Vitexin

Megjelenés: Barna finom por

CAS-szám: 3681-93-4

Vizsgálati módszer: HPLC szerint

Molekula képlet: C21H20OO

Molekulatömeg: 432,3775


A Passion Flower Herb:

A szenvedélyes virág Dél-Brazíliában, Paraguayon keresztül Észak-Argentínáig terjed.

Trópusi és szubtrópusi területeken termesztik édes, gyümölcsös gyümölcsét. A szenvedélyes gyümölcs egy pepó, egy bogyós fajta, ovális, sárga vagy sötét lila érettség alatt, lágy, erős, lédús belsővel, számos maggal töltött. A szenvedélyes gyümölcslevet gyakran hozzáadják más gyümölcslevekhez az aroma javítása érdekében.


Funkció és alkalmazás:

1. A Passionflower alvászavarokhoz, a szorongáshoz vagy idegességhez kapcsolódó gasztrointesztinális idegességre, általános szorongásos rendellenességre alkalmazható.

2. A passzív virágot rohamra, hisztériára, asztmára, menopauza tüneteire, figyelemhiány-hiperaktivitási rendellenességre, idegességre és izgatottságra, palpitációra, szabálytalan szívverésre, magas vérnyomásra és fájdalomcsillapításra használják.

3. Vannak, akik aranyérmet alkalmaznak a bőrön az aranyér, égések, fájdalom és duzzanat miatt

Alkalmazás:

Élelmiszerekben és italokban alkalmazva, szenvedélyes virágkivonatot használnak aromaanyagként.

A gyógyászati és egészségügyi termékek területén alkalmazzák a passzív virág kivonatot a kapszulában, a tablettákban és a kenőcsben.

VICTAR az egyik vezető kínai ORGANIC Termékgyártók és beszállítók, professzionális gyár, képesek vagyunk Önnek, hogy tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal és ISO minősítéssel szenvedély virág tea szenvedély virág kivonat szenvedély virág szőlő szenvedély virág kiegészítés szenvedély virág gyógynövény szenvedély virág a szorongás mind az alacsony ár és a jó minőségű. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.
Vizsgálat