Passion Flower Tea Passion Virág Kivonat Passion Virág Szőlő Passion Virág Kiegészítés Passion Flower Gyógynövény Passion Flower For Anxiety

Latin név: Passiflora incarnata L
Használt rész: egész gyógynövény
Specifikáció: 2% Vitexin
Megjelenés: Barna finom por
CAS-szám: 3681-93-4
Vizsgálati módszer: HPLC szerint
Molekulatömeg: C21H20O10
Molekulatömeg: 432,3775

Termék részletek

Alapinformációk: passion flower extract.JPG

Latin név: Passiflora incarnata L

Használt rész: egész gyógynövény

Specifikáció: 2% Vitexin

Megjelenés: Barna finom por

CAS-szám: 3681-93-4

Vizsgálati módszer: HPLC szerint

Molekula képlet: C21H20OO

Molekulatömeg: 432,3775


A Passion Flower Herb:

A szenvedélyes virág Dél-Brazíliában, Paraguayon keresztül Észak-Argentínáig terjed.

Trópusi és szubtrópusi területeken termesztik édes, gyümölcsös gyümölcsét. A szenvedélyes gyümölcs egy pepó, egy bogyós fajta, ovális, sárga vagy sötét lila érettség alatt, lágy, erős, lédús belsővel, számos maggal töltött. A szenvedélyes gyümölcslevet gyakran hozzáadják más gyümölcslevekhez az aroma javítása érdekében.


Funkció és alkalmazás:

1. A Passionflower alvászavarokhoz, a szorongáshoz vagy idegességhez kapcsolódó gasztrointesztinális idegességre, általános szorongásos rendellenességre alkalmazható.

2. A passzív virágot rohamra, hisztériára, asztmára, menopauza tüneteire, figyelemhiány-hiperaktivitási rendellenességre, idegességre és izgatottságra, palpitációra, szabálytalan szívverésre, magas vérnyomásra és fájdalomcsillapításra használják.

3. Vannak, akik aranyérmet alkalmaznak a bőrön az aranyér, égések, fájdalom és duzzanat miatt

Alkalmazás:

Élelmiszerekben és italokban alkalmazva, szenvedélyes virágkivonatot használnak aromaanyagként.

A gyógyászati és egészségügyi termékek területén alkalmazzák a passzív virág kivonatot a kapszulában, a tablettákban és a kenőcsben.

VICTAR az egyik vezető kínai ORGANIC Termékgyártók és beszállítók, professzionális gyár, képesek vagyunk Önnek, hogy tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal és ISO minősítéssel szenvedély virág tea szenvedély virág kivonat szenvedély virág szőlő szenvedély virág kiegészítés szenvedély virág gyógynövény szenvedély virág a szorongás mind az alacsony ár és a jó minőségű. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.
Hot Tags: szenvedély virág tea szenvedély virág kivonat szenvedély virág szőlő szenvedély virág kiegészítés szenvedély virág gyógynövény szenvedély virág szorongás, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, jó minőségű, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsított, 100% -ban természetes, gyári beszállító, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like