Szerves zöldtea kivonat

Latin név: Camellia sinensis (L.) Kuntze
Használt rész: levél
Specifikáció: 10% -98% polifenol
Megjelenés: barnásvörös finom por
Vizsgálati módszer: UV szerint
Molekuláris alak: 281,36
Molekulatömeg: C17H19N30
CAS-szám: 84650-60-2

Termék részletek

A szerves zöldtea kivonat alapvető információi: Green Tea Extract绿茶提取物.JPG

Latin név: Camellia sinensis (L.) Kuntze

Használt rész: levél

Specifikáció: 10% -98% polifenol

Megjelenés: barnásvörös finom por

Vizsgálati módszer: UV szerint

Molekuláris alak: 281,36

Molekulatömeg: C17H19N30

CAS-szám: 84650-60-2


Szerves Zöld Tea Kivonat vagy Hagyományos:

A legtöbb ember hallja a legjobb zöld teát évszázadokon keresztül Indiában és Kínában. Nem csak azért, mert hagyományos italként, hanem azért is, mert értékes a gyógyszeres, és a különböző típusú tea még mindig tanulmányozta és megvitatta a tudós az egész világon.

Tudjuk, hogy a zöld tea a veszteség-súly funkcióval rendelkezik, mivel hatalmas antioxidánsokat tartalmaz, amelyeket népszerű Tea Polyphenols, katekin, EGCG (Epigallocatechin gallate) néven ismertek .

A polifenolok erős antioxidánsok a zöld teaben, és hatékonyan képesek semlegesíteni a szabad gyököket, miközben kijavítják az okozott károkat.

A Xi'an Victar a Nagy Qinling-hegységben termesztett ökológiai zöld teát használja. Ezek a friss levelek tea-polifenolokat, katechint, klorofilt, koffeint, aminosavakat, vitaminokat és egyéb tápanyagokat tartalmaznak. Íme a zöld teák kivonatának számos egészségügyi előnye:

  1. segíti a súlycsökkenést

G reen tea kivonat segíthet a fogyásban. Amikor az italt inni, teljes érzést kelt, és éhesnek érzi magát. Segít a szervezetnek több kalóriát égetni. Mindezek a tényezők teszik a zöld tea nélkülözhetetlen kiegészítést a testsúlycsökkentő programban.

 

2. Csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást

A zöld tea kivonat csökkenti az LDL (rossz) koleszterinszintet, amely felelős a véralvadásért. Elősegíti a HDL (jó) koleszterin termelését, amely eltávolítja a plakkokat az artériákban és megtartja azok rugalmasságát. A magas vérnyomásban szenvedők is előnyösek a zöld tea kivonat fogyasztásával, mert csökkenti a vérnyomást.

 

3. Harcol a rák ellen

A zöld tea kivonat gazdag antioxidánsokban, például az E GCG-ben , amely megöli a rákos sejteket, és megakadályozza növekedésüket anélkül, hogy károsítaná az egészséges szöveteket , különösen előnyös az emlő-, tüdő-, bőr-, máj-, hasnyálmirigy-, gyomor- vagy prosztatarákban szenvedő betegek számára.

 

4. Szabályozza a vércukorszinteket

Az amiláz olyan enzim, amely az emberi szervezetben a keményítőt cukorvá alakítja. A zöld tea fogyasztása csökkenti a vércukorszintet, és így segít a cukorbetegség szabályozásában.

 

5. Lassítja az öregedési folyamatot

A zöld tea kivonatában jelen lévő antioxidánsok felelősek a szervezet öregedési folyamatának lelassításáért. Ez segít fiatalabbnak látszani.


A Zöld Tea funkciója és alkalmazása

Mivel a zöld tea jó értéke az ehető és az orvosi felhasználásra, így különféleképpen használják az energia és a gyümölcsitalok, fogkrémek, rágógumik.

Tésztához , tejtermékekhez , gyümölcsökhöz és zöldségekhez adható   termékeket, amelyek meghosszabbítják a friss időszakot, valamint gátolják és megölik a baktériumokat.

VICTAR az egyik vezető kínai ORGANIC termékgyártó és -szállító, professzionális gyárral, képesek vagyunk Önnek tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, Kosher minősítéssel és ISO minősített bio zöld tea kivonattal alacsony áron és jó minőség. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.
Vizsgálat