Hagyma por

Hagyma por által termelt kiszáradás és magas hőmérsékletű sterilizálás, és mentes minden adalékanyag, különben is, a hagymát meg kell elég friss. -A ' is meleg, a természetben, fűszeres, édes.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai hagyma por gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített hagyma por, fokhagyma por az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


   
Funkció:
1. hagyma por egy fajta fűszer használt ételeket kínál, és széles körben használják a lé, húsipari termék, instant tészta, puffasztott élelmiszer javítani az íze.


(2) élelmiszer-adalékanyag egyfajta hagyma por van gazdag tápanyagok és bioaktivációs, vízhajtó és fertőtlenítő. Az allicin és számos sulfocompound könnyen megölni a gombák és a baktériumok. Így-a ' egy többfunkciós egészséges élelmiszer.


3. az a edibleness hagyma por is használható a gyógyszert. Ez az a funkciója, csökkenti a vér zsír és a vérnyomás. A szelén, hagyma por, rákellenes.

4. arra a következtetésre jutottak a legutóbbi klinika és a kutatás, hogy a hagyma por van magas phamaceutical érték.

Hot Tags: hagyma por, Medvehagyma, kínai gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like