Haza > hírek > Tartalom

Yan'an utazás - Kínai szellem keresése és Xi'an Victar Spirit

Aug 24, 2017

2017. augusztus 18-án, mi, a cég összes munkatársa együtt járunk Yan'an úton, hogy megtaláljuk Kína útját az ébredéshez.

IMG_0731.JPG

A sárga folyó oldalán, amely a kínai civilizáció bölcsője, Yan'an fontos szerepet játszik a kínai forradalomban. Segíti a CPC-t, hogy értékes forradalmi erőket tartson fenn, amely alapja a kínai forradalom győzelmének. Yan'anban született, az úgynevezett Yan'an Szellem a Jingganshan Szellem és a Hosszú Márciusi Szellem öröksége és fejlődése. Manapság fontos szellemi pillér az egész nemzet számára, hogy együtt dolgozzanak a szocialista modernizáció építésén.

 

Az első állomáson a Zhaojin Emlékcsarnokban, az első forradalmi bázis, amelyet a CPC alapított az Északnyugat hegyvidéki területén.

IMG_0865.JPG

 

Aztán eljutunk a Sárga-folyó Hukou vízeséseibe.

Mindannyian sújtja a Sárga folyó üvöltése. IMG_0841.JPG

 

A Yan'an-i Forradalom Emlékcsarnokban felismerjük a "tömegektől a tömegekig" valódi jelentését.

 

Yangjialing és Zaoyuan mutatják a CPC tagjainak megszorítását.

 

Minden alkalommal, amikor a Pagoda-hegyet megemlítik, emlékeztet rá Yan'anra és a kínai forradalom eseményeire. IMG_0993.JPG

Ezen az úton megtanuljuk apja forradalmárok önbizalmának és kemény küzdelmének szellemét. Tehát a jövőben szigorúnak kell lennünk magunknak és felelősséget kell vállalnunk munkánkért. Így haladást érünk el, és hozzájárulunk cégünkhöz is. IMG_0954.JPG