Haza > hírek > Tartalom

A Xi'an Victar Bio-tech Corp. 10 éves

Jan 10, 2020

A Xi'an Victar Bio-tech Corp. 10 éves


Létrehozása óta cégünk betartja az "integritáson alapuló, természetes termékek" koncepcióját. Az elmúlt tíz évben igyekszünk világszínvonalú természetes növényi kivonat vállalkozássá válni.


Xi'an victar


Cégünk meglévő echinacea és galagonya kivonatát a piac teljes mértékben felismerte, termékeinket az Egyesült Államokba, Kanadába, Indonéziába és más országokba exportálták, és az ügyfelek elismerték.


echinacea plant


Az Echinacea Észak-Amerika őshonos és étrend-kiegészítőként van besorolva az Egyesült Államok gyógyszerkönyvébe. Miután bevezetjük a terméket Kínába, előállítjuk, teszteljük és kiszolgáljuk vevőinknek az amerikai gyógyszerkönyv előírásainak megfelelően, hogy elkerüljük az embereknek a szabványok tudatlansága által okozott egyéb problémákat.

Echinacea jó anti-influenza, fokozza az immunitást. Ezen túlmenően, az echinacea kivonatot széles körben használják az állategészségügyben Kínában.

Az echinaceán kívül más növényi kivonat termékeinket az ügyfelek is elismerték.

Tíz év között keményen dolgozunk, a természet, az egészség a legnagyobb törekvésünk, a következő tíz évben remélem, hogy jobbak leszünk.