Haza > hírek > Tartalom

Megújult a cégünk biogazdálkodási tanúsítása!

Aug 12, 2019


Néhány termék organikus tanúsítása a Xi'an Victar Bio-Tech Corp.-ben ismét elindul!

Tegnap, a vezetők és néhány eladó elment a hegyre, hogy bio-tanúsítást végezzen. Ennek során munkatársaink meghallgatták a tanúsított személyzet útmutatásait , elkészítették a kapcsolódó információkat és betartották az ökológiai tanúsítás szabályait.

Ma az ökológiai tanúsítás munkája továbbra is folytatódik.BCS

A BCS az ökológiai élelmiszerek ellenőrzésének és tanúsításának speciális szervezete. A németországi székhellyel rendelkező BCS ellenőrzi és tanúsítja az ökológiai élelmiszerekkel kapcsolatos projekteket az Európai Unióban és az nem európai országokban a 2092/91 európai ökológiai rendelettel és annak kiegészítő szabályaival összhangban. A tanúsítás hatálya a mezőgazdasági termelésre (beleértve az ültetést, termesztést, a vadon élő erőforrások gyűjtését), a feldolgozásra és a kereskedelemre terjed ki. A BCS nyolc fiókkal rendelkezik Kínában, Japánban, a Dominikai Köztársaságban, Costa Ricában, Ecuadorban, Törökországban, Egyiptomban és Chilében. A BCS tanúsításra irányuló programok több mint 40 országot fednek át Európában, Afrikában, az Amerikában és Ázsiában.


Ha ismét átadjuk a tanúsító testületet --- BCS, akkor az ökológiai tanúsítvánnyal ellátott termékünk megfelelhet az EU ökológiai és USDA ökológiai tanúsítások követelményeinek.


EU Organic

USDA Organic