Haza > hírek > Tartalom

Az éves találkozó

Jan 30, 2019

Az éves találkozó

A 2018-as év telt el, és a 2019-es év csendben jön ki kihívásokkal. Az elmúlt évben nehézségeket és nyereségeket kaptunk a mosollyal. 2019-re tele vagyunk elvárásokkal és szenvedéllyel

victar2

2019. január 27-én és 28-án éves találkozón vettünk részt a tianty forró tavaszi szállodában, tangyu városban, lantiai megyében. Szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani erőfeszítéseikért és kölcsönös támogatásukért az elmúlt évben.

victar3

2018-ban, a mindennapok nyüzsgésében, vállalkozásunk átment a nehézségeken és a boldogságon, minden nap minden munkatársával. A saját munkájukkal rendelkező alkalmazott a gyönyörű festményt írja le. minden pillanatban.

victar5victar6

A fejlődés küldetése inspirál bennünket, a fáradságos feladatok bátorítanak minket, és a fényes kilátások inspirálnak bennünket.

A Pure-source & Victar jövőjére támaszkodtunk a várakozásra, és tiszta forrásként és győzelemként mindannyian érezzük magunkat egy dicsőséges küldetéssel, ragaszkodjunk egymáshoz, szorgalmasan dolgozzunk bölcsességgel és verejtékkel, valamint bizalmat és elszántságot, hogy elérjük a gyors a vállalat fejlesztése!

victar7

Az alkalmazottak a vállalkozás alapját képezik, és a kiváló munkatársak a vállalkozás sikerének mágikus fegyvere. A vállalat termesztését nem lehet elválasztani a helyszínen dolgozó minden ember kemény munkájától.

victar8
victar9
victar10victar11

Az új év ismét új kiindulópontot biztosít számunkra, várjuk a jövőt, tele vagyunk a bizalommal. Meg tudjuk felelni a The Times trendjének és keresni a fejlődést az átalakulásban. 2019 új év, bizalommal és bátorsággal együtt utazunk, hogy a tiszta forrás és a Victar ( Echinacea Purpurea kivonat professzionális gyártók ) írjon egy ragyogóabb jövőt!

victar13victar14