Haza > hírek > Tartalom

A május 20. igen különleges napja a kínaioknak

May 20, 2019

Kedves Mindenki,

Boldog kínai szerelem napja Önnek és családjának. Az életed tele legyen szeretettel, boldogsággal és jó egészséggel!

Cégünk nevében reméljük, hogy jó szerelmi napod lesz.

Miért van ilyen különleges Kínában?

Május 20. nagyon különleges nap a kínai számára, mert ünneplik a szeretetet ezen a napon! A kínaiok számára ma egy olyan, mint egy Valentin-nap.

Ebben a szép napban a párok egy dátumot töltenek, vagy együtt töltenek időt. És azok számára, akik egyedülállóak, jól, tökéletes alkalom, hogy bátorak legyenek, és megmutassák szeretetüket a fő összetörésükhöz! Senki sem tud ellenállni a szeretet nyilatkozatának ezen a különleges eseményen!

Hogyan jutott az 5.20 egy olyan kínai szerelmi szóhoz, amely azt mondja, hogy szeretlek?

Erről a különleges eseményről beszélhet, miért csodálkozol, hogy miért fordul elő ez a nap, és nem egy másik a kínai. A válasz elég egyszerű. Ez a hangokról szól. Amikor számokat írsz május 20-án, 5.20. Amikor az 5. számot kimondja. 2. 0 kínaiul, 五 二零 wǔ èr líng, nagyon közel állnak a 我 爱 你 w words ài n szavakhoz. Lát? Nem hangzik pontosan ugyanaz, de elég hasonlónak hangzik, és ez elég! A kínai szerelem homofón szavakkal és számokkal játszik rejtett jelentéseket.

520 eredetileg a kínai online szleng szóként indult, mint egy gyorsbillentyű, amely azt mondja, hogy kínaiul szeretlek, mint az ILY angolul. Ezután a május 20-i dátummal (5.20) társult, ami nagyon romantikus nap lett.

Nem azért szeretlek, mert ti vagytok, hanem azért, mert én vagyok, ha veled vagyok.

Soha ne hagyd abba a mosolyt, még akkor sem, ha szomorú vagy, néhány ember szerelmes a mosolyodba.


Üdvözöljük, hogy kapcsolatba lépjen velem Skype: julia tie wechat: 008615291997838, köszönöm a figyelmet. 520 ILY