Haza > hírek > Tartalom

Lótusz levél kivonat: jó választás a zsír csökkentésére

Jul 25, 2019

image

Nyáron az emberek gyakran láthatják a gyönyörű látványt: a zöld lótusz levelek a horizont felé nyúlnak, a lótusz rendkívül fényesnek tűnik a napfény alatt.


LotusLotus
A lótusz fluoreszcenciája június és augusztus között van. Kínában különféle lótuszfajták léteznek, és a lótusz minden része előnyös az emberek számára. A lótuszgyökér és a vetőmag étkezéshez és gyógyszerként fogyasztható, míg a lótusz rizómacsomója és a levele gyógyszerként is felhasználható. Ezért a lótuszt „Ganoderma Lucidum a vízben” hívják.


1. Alkalmazás:

Cégünk lótuszkivonatot állít elő, amelyet széles körben használnak lipidcsökkentő gyógyszerek, diétás ételek és egészségügyi termékek előállításához.


2. Termékinformáció:


Product Information of Lotus Leaf Extract Lotus Leaf Extract


3. Tanúsítás és képesítés


Certification and Qualification


4. A Nuciferin funkciója

Mivel az emberek szomatikus sejtjei nem érzékenyek az inzulinra, a Lotus a betegek glükóztoleranciája gyakran csökken, miközben az összes lipid, koleszterin, triglicerid és szabad zsírsav gyakran növekszik, hiperlipidémia és hiperlipoproteinémia esetén. Ezek a tünetek képezik az alapot a diabéteszes atherosclerosis, szívbetegség, epehólyagbetegség, magas vérnyomás és más betegségek kiváltására. A lótusz levél nuciferine hatékonyan bonthatja és csökkentheti a szomatikus zsírt, javíthatja az inzulin észlelését és megakadályozhatja a magas zsírtartalmú betegségek előfordulását.

Nagy mennyiségű lótusz levél kivonat eladó. Üdvözöljük a vásárlásban !!!