Eperfa kivonat

Sorosis, mint az egyik az emberek általában szeretnek enni gyümölcsöt is nevezik. Ez általában történik áprilisában és júniusában minden évben. Ez is lehet hozzászokott borban áztatva. Ez tartalmaz sok táplálékot, mint a cukor, fehérje, zsír, csersav, zsírsav- és más vitaminok. Mentelmi javítására használható.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai eperfa kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített eperfa kivonat, vércukorszint, alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:
Latin neve: Morus Nigra része: az érett gyümölcs
Specifikáció:-15 %-os antocianinok; 20 %-os poliszacharid
Megjelenés: Lila finom por.
CAS-szám: 13306-05-3 (antociánokat)
A bevizsgálás módja: Az UV
Molekuláris képlet: C15H11O6 (antociánokat)
Molekuláris tömege: 287.2437


Az eperfa:
Sorosis, mint az egyik az emberek általában szeretnek enni gyümölcsöt is nevezik. Ez általában történik áprilisában és júniusában minden évben.
Ez is lehet hozzászokott borban áztatva.
Ez tartalmaz sok táplálékot, mint a cukor, fehérje, zsír, csersav, zsírsav- és más vitaminok.
Mentelmi javítására használható.


Funkció és alkalmazás:
1. eperfa van a hatások javítása a mentelmi jog.
2. ez tartalmaz sok zsírsav, amely lehet használni, hogy lebontják a zsírt, csökkenti a vér zsír, úgy, hogy azt is gátolja a angiosclerosis.
3. tartalmaz zsírsav és tannic sav, hogy a támogatás az emésztést.
4. azt is a hatások kék öblítés, a szépség, a rákellenes és a kezelés a vérszegénység.
Alkalmazás: Egészségügyi acre termékek; Élelmiszer


Hot Tags: eperfa kivonat, cukor szintek, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, magas minőségű, GMP minõsítéssel, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal rendelkező, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like