Marigold kivonat

Körömvirág néven is ismert nagy körömvirág, és ez az egyik fajta éves növények. Mexikóból származik, és most ültetett szerte az országban. Lehet termesztett 1150 méteres területen 1480 méter tengerszint feletti magasságban, és ez általában nő, ezen a környéken: közúti területeken. Körömvirág gyakran növekszik a tavaszi, nagy virág és hosszú virágzási idő, így gyakran használják a virág ágy táj.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai körömvirág kivonat gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal, kóser tanúsítvánnyal és ISO minősítéssel körömvirág kivonat, körömvirág, az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:

Latin neve: Tagetes erecta növények L

Felhasznált része: A virágos

Specifikáció:-5 % - 90 % Lutein; 5 % - 70 % zeaxantin

Megjelenés: Narancs sárga finom por.

CAS-SZÁM: 144-68-3
A bevizsgálás módja: HPLC segítségével
Molekuláris képlet: C40H56O2
Molekuláris tömege: 568.87


A körömvirág:
Körömvirág néven is ismert nagy körömvirág, és ez az egyik fajta éves növények. Mexikóból származik, és most ültetett szerte az országban.
Lehet termesztett 1150 méteres területen 1480 méter tengerszint feletti magasságban, és ez általában nő, ezen a környéken: közúti területeken. Körömvirág gyakran növekszik a tavaszi, nagy virág és hosszú virágzási idő, így gyakran használják a virág ágy táj.


Funkció és alkalmazás:
(1) a lutein az egészségügyi funkcióval egy színezékkel.
(2) a körömvirág-kivonat megakadályozza a Korfüggő makula degeneráció.
3. a körömvirág-kivonat megakadályozza a glaucoma és a szürkehályog.
4. a lutein és a zeaxantin védi a szemet és csökkenti a szem betegség.
5. a hatások a gyógyításban, a szamárköhögés, bevonószerként és mammitis rendelkezik.
Alkalmazás: egészségügyi termék

Hot Tags: Marigold kivonat, körömvirág, kínai gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like