Mangó mag kivonat

Mango az egyik a világ öt híres gyümölcsök és a mangó mag is magas tápértékű. Különösen az a-vitamin tartalma is jóval magasabb, mint más gyümölcsök. Mangó mag kivonat egyfajta gyógynövény, amely főként a betegségek, mint a testsúlyt, magas vérnyomás és érelmeszesedés kezelésére.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai mangó mag kivonat gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP minõsítéssel, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősített mangó mag kivonat, gyors fogyás, diéta, fogyás gyorsan, alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.Alapinformációk:

Latin neve: Mangifera indica L

Része: mag, mangó

Leírás: 5 %, 10 %, 20 %, 10:1
Megjelenés: Barnás sárga finom por.
CAS SZÁM: NA
Vizsgálati módszer: A HPLC
Molekuláris képlet: NA
Molekuláris tömege: NA


A mangó mag:
Mango az egyik a világ öt híres gyümölcsök és a mangó mag is magas tápértékű. Különösen az a-vitamin tartalma is jóval magasabb, mint más gyümölcsök.
Mangó mag kivonat egyfajta gyógynövény, amely főként a betegségek, mint a testsúlyt, magas vérnyomás és érelmeszesedés kezelésére.


Funkció és alkalmazás:
1. a mangó mag kivonat tartalmaz sok oldható rost, amely elnyomja az étvágyat, és segít, hogy lefogy.
2. mango mag kivonat van jó funkció, hidratáló a bőr és a bőr rugalmas tartás.
3. a mangó mag kivonat lehet csökkenteni a koleszterinszintet, a vérnyomás, csökkenti a vércukorszintet.
Alkalmazás:
A kivonat óta használják a kapszula, tabletta és kenőcs.

Hot Tags: mangó mag kivonat, fogyás gyorsan, diéta, fogyás gyorsan, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal rendelkező, kóser tanúsítvánnyal, ISO minősítéssel, 100 %-ban természetes, gyári ellátás, forró eladó
Vizsgálat

You Might Also Like