Maca kivonat

Maca egy őshonos növény az Andokban, Peru, Dél-Amerikában. Kínában Maca-termesztésre alkalmas helyeken a Lijiang、Xianggelila és a Jiuzhaigou. Maca az úgynevezett "természetes hormon motor", mert ez tartalmaz macamides és macaenes ez kétféle új növényi hatóanyagok. A két anyag jelentős hatása az emberi hormonok egyensúlyt. Maca egyfajta gyógynövény, amely főként a betegségek, mint például az endokrin zavarok, meddőség, Neuraszténia és a szorongás zavar kezelésére.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai maca kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített maca kivonat, maca ellátások, lepidium meyenii, az alacsony ár és a kiváló minőségű hatások maca. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:
Latin neve: Lepidium meyenii Walp.
Része: Maca gyökér
Leírás: 4:1
Megjelenés: Barna finom por.
CAS SZÁM: NA
Vizsgálati módszer: A TLC
Molekuláris képlet: NA
Molekuláris tömege: NA


A Maca:
Maca egy őshonos növény az Andokban, Peru, Dél-Amerikában. Kínában Maca-termesztésre alkalmas helyeken a Lijiang、Xianggelila és a Jiuzhaigou.
Maca az úgynevezett "természetes hormon motor", mert ez tartalmaz macamides és macaenes ez kétféle új növényi hatóanyagok. A két anyag jelentős hatása az emberi hormonok egyensúlyt.
Maca egyfajta gyógynövény, amely főként a betegségek, mint például az endokrin zavarok, meddőség, Neuraszténia és a szorongás zavar kezelésére.


Funkció és alkalmazás:
1. a Maca kivonat tartalmaz, aminosavak, ásványi anyagok cink, taurint és más összetevők, amelyek ellen, fáradtság, és növeli az emberek energia jelentősen.
(2) Maca kivonat is szabályozza a endokrin, egyensúly a test hormonszint. Így jelentős hatása a meddőség.
(3) a Maca segíthet javítani az immunrendszer, leküzdeni a fáradtságot és javítja a tünetek a vérszegénység.
Alkalmazás:
a. a nyers növényi élelmiszerek is használható.
b. a kivonat kapszula, tabletta és kenőcs óta használják.

Vizsgálat