Loquat levélkivonat

Latin név: Eriobotrya japonica Thunb.
Használt rész: levél
CAS-szám: 77-52-1
Vizsgálati módszer: HPLC szerint
Specifikáció: 25-98% Ursolsav
Megjelenés: Sárga zöld vagy világos sárga finom por
Molekulatömeg: 456,70
Molekuláris képlet: C30H48O3

Termék részletek

Loquat levélkivonat

Alapinformációk:

Latin név: Eriobotrya japonica Thunb.

loquat leaf extract

Használt rész: levél

CAS-szám: 77-52-1

Vizsgálati módszer: HPLC szerint

Specifikáció: 25-98% Ursolsav

Megjelenés: Sárga zöld vagy világos sárga finom por

Molekulatömeg: 456,70

Molekuláris képlet: C30H48O3


A Loquat levelekről és gyümölcsökről:

Loquat levelek származnak a délkeleti részén China.Loquat gyümölcs fogyasztják különböző kultúrák kulináris és gyógyító célokra. A levél és a gyümölcs nagy koncentrációban tartalmaz kalciumot, foszfort, vasat, káliumot, A vitamint és C vitamint.

A gyümölcsöt néha nyugtatóként használják, és úgy gondolják, hogy csökkenti a hányást és a túlzott szomjúságot. A levelek valószínűleg enyhítik a hasmenést, egészséges hangulatot táplálnak, ellensúlyozzák az intoxikációt, és csökkenthetik a duzzanatot is.


Az Ursolic Acidről:

Az Ursolic Acid extrakciója a loquat levelekből történik, és nagy valószínűséggel új, alacsony toxicitású daganatellenes gyógyszerré válik. A szedáció, a gyulladáscsökkentő, az antibiotikus, a fekélyellenes és a vércukorszint csökkentése is hatással van. Ugyanakkor a loquat gyümölcse nyilvánvaló hatással van a daganatellenes, nyálkahártyagyulladásra, kiürülésre és az antiasztmatikumra


A funkció és alkalmazás:

1. Az urlsolasav májvédelmével és anti-hepatitisz funkcióival rendelkezik.

2. Az Ursolic Anti-oxidációs, daganatellenes, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, anti-vírus tulajdonságokkal rendelkezik.

3. Ursolikus csökkentheti a vérzsírt, az ateroszklerózis, az alacsonyabb vércukorszintet.

4. Az urlsolsav segíthet az immunitás fokozásában.

5. Ursolikus szedáció és neuroleptikus hatás.

Alkalmazás: Egészségügyi termékek, mint a nagyon népszerű gyógyszer, a Nin Jiom Pei Pa Koa köhögésszirup; A Loquat gyümölcse az antioxidáns nyilvánvaló hatása, így kozmetikumokat használnak.

VICTAR az egyik vezető kínai gyógynövény kivonat gyártók és beszállítók, professzionális gyár, képesek vagyunk Önnek, hogy tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal és ISO tanúsított loquat levél kivonat mind alacsony áron és magas minőség. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.
Hot Tags: loquat levélkivonat, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, Kiváló minőségű, GMP minősítésű, Kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, 100% -os természetes, gyári áruszállítás, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like