Borostyán levél kivonat Borostyán levél kiegészítés Borostyán növények borotválkozás Ivy olaj kivonat

Latin név: Hedera Helix L
Használt rész: levél
Specifikáció: Hederacoside C; teljes glikozidok
Megjelenés: Barna sárga finom por
CAS-szám: 14216-03-6
Vizsgálati módszer: HPLC szerint
Molekula képlet: C59H96O26
Molekulatömeg: 1221,38

Termék részletek

Alapinformációk:

Latin név: Hedera Helix L

borostyán levél kivonat.jpg Használt rész: levél

Specifikáció: Hederacoside C; teljes glikozidok

Megjelenés: Barna sárga finom por

CAS-szám: 14216-03-6

Vizsgálati módszer: HPLC szerint

Molekula képlet: C59H96O 26

Molekulatömeg: 1221,38Ivy leveléről:

A Hedera, az úgynevezett borostyán, egy örökzöld hegymászó fás növény az Araliaceae családban, a legtöbb Európában termesztett Macaronesia, Északnyugat-Afrika és Ázsia, mint Japán és Tajvan.

Az őszi borvidékek rendkívül népszerűek a termesztésen belül a natív tartományban, örökzöld lombjaikra és falakra, kerítésekre tervezve, esztétikai kiegészítésre vagy kertészetre használhatók.


Funkció és alkalmazás:

1. Gyakran használják a népi gyógynövényeket, különösen a reumatizmus és a bőrkiütések, a duzzadt szövetek, a fájdalmas ízületek égési sérülése és a zsugorodó darabok kezelésében.

2. A levelek tartalmazzák az összetett emetint, azaz a triterpén-szaponinokat, ezek hatékonyan hepatitis, nephritis, urticariális, ekcéma, gombás fertőzések ellen.

3. Megnyerheti a szem fáradását, javíthatja a látást és javíthatja az akut kötőhártya-gyulladást.


Alkalmazás:

A kivonatot a kapszulában, tablettákban és kenőcsben használták.

VICTAR az egyik vezető kínai Gyógyszerészeti és Orvosi Gyógyszergyártó és -szállító, professzionális gyárral, képesek vagyunk Önnek tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP minősítésű, Kosher minősítésű és ISO minősített borostyán levélkivonatú borostyán levélfelsze növények borostyán olaj kivonat mind alacsony áron és kiváló minőségű. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.

Hot Tags: borostyán levélkivonat borostyánlevél kiegészítés másolatok borostyán növények borostyán olaj kivonat, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, jó minőségű, GMP minősítésű, Kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, 100% -ban természetes, gyár kínálat, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like