Ló gesztenye mag kivonat

Latin név: Semen Aesculi
Használt rész: Vetőmag
Specifikáció: 20% -98% Aescin
Megjelenés: Barna finom por
CAS-szám: 6805-41-0
Vizsgálati módszer: UV / HPLC módszerrel
Molekuláris képlet: C55H86O24
Molekulatömeg: 1131,26

Termék részletek

Mi a ló gesztenye: Ló Gesztenye Extract.jpg

A ló gesztenye a Balkán-félsziget őshonos fája, de Európában található, és napjainkban Shaanxiban, Henanban, Jiangsu-ban és más kínai tartományokban ültették.

A ló gesztenye tartalmaz egy aescin nevű vegyületet, amelynek számos igazolt előnye van. Egyes kínai tanulmányok azt mutatják, hogy az aescin nagyon fontos szerepet játszik az ödéma, gyulladáscsökkentő és aranyér elleni funkciókban.


Milyen előnyei vannak a ló gesztenyének:

Kiegészítés a ló gesztenyével

A ló gesztenye-kivonat jó oldhatósággal rendelkezik, ezért a natív Aescinate-t, az injekciót, a gélt és a tablettát fogja készíteni. Ez elsősorban az egészségügyi termékekre, gyógyszerekre és kozmetikumokra vonatkozik.

VICTAR az egyik vezető kínai gyógynövény kivonat gyártók és beszállítók, a professzionális gyár, tudunk ajánlani Önnek tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal és ISO minősített ló gesztenye vetőmag kivonat mind az alacsony ár és jó minőség. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.
Hot Tags: ló gesztenye vetőmag kivonat, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, jó minőségű, GMP minősítésű, kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, 100% -os természetes,
Vizsgálat

You Might Also Like