Ló gesztenye mag kivonat

Ló gesztenye mag kivonat
Csevegj most
Termék részletek

Mi a ló gesztenye: Ló Gesztenye Extract.jpg

A ló gesztenye a Balkán-félsziget őshonos fája, de Európában található, és napjainkban Shaanxiban, Henanban, Jiangsu-ban és más kínai tartományokban ültették.

A ló gesztenye tartalmaz egy aescin nevű vegyületet, amelynek számos igazolt előnye van. Egyes kínai tanulmányok azt mutatják, hogy az aescin nagyon fontos szerepet játszik az ödéma, gyulladáscsökkentő és aranyér elleni funkciókban.


Milyen előnyei vannak a ló gesztenyének:

  • A ló gesztenye kivonat az enyhe bioaktivitású szaponin vegyület, amely hatékonyan eltávolíthatja az extra zsírt és kevésbé valószínű, hogy bőrallergiát okoz.

  • Ló gesztenye-kivonat Az Aescin lehet az egyik leghatékonyabb anti-ödémás termék, amely megkönnyíti a gyermekeket, akik fertőző agyi ödéma vagy nyirok-agyi ödéma miatt szenvednek.

  • A hoese gesztenye vetőmag kivonat kezelheti a véna és a keringési problémákat, mint a javítás

  • a mikrocirkuláció, a kapilláris áteresztőképességének visszanyerése és a varikózis csökkentése.


Kiegészítés a ló gesztenyével

A ló gesztenye-kivonat jó oldhatósággal rendelkezik, ezért a natív Aescinate-t, az injekciót, a gélt és a tablettát fogja készíteni. Ez elsősorban az egészségügyi termékekre, gyógyszerekre és kozmetikumokra vonatkozik.

VICTAR az egyik vezető kínai gyógynövény kivonat gyártók és beszállítók, a professzionális gyár, tudunk ajánlani Önnek tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal és ISO minősített ló gesztenye vetőmag kivonat mind az alacsony ár és jó minőség. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.
Vizsgálat