Hawthorn Leaves kivonat

Latin Név: Grataegus pinnati fida Bge.
Használt rész: levél
Specifikáció: 10% -80% Flavonok (UV); 2% Vitexin (HPLC)
Megjelenés: Barna finom por
CAS-szám: 525-82-6, 3681-93-4
Molekuláris képlet: NA, C21H20O10
Molekulatömeg: NA, 432,3775

Termék részletek

Alapvető információk a Hawthorn Leaf Extract:

Latin Név: Grataegus pinnati fida Bge. Hawthorn Leaf Extract

Használt rész: levél

Specifikáció: 10% -80% Flavonok (UV); 2% Vitexin (HPLC)

Megjelenés: Barna finom por

CAS-szám: 525-82-6, 3681-93-4

Molekuláris képlet: NA, C21H20O10

Molekulatömeg: NA, 432,3775


A Hawthorn Leafről:

A galagonya gyümölcseivel összehasonlítva a galagonya levél nemcsak a flavonokban gazdag, hanem a vitexin, a vitexin-2 "-oramnosid és más különböző aminok, ezek a kémiai vegyületek, amelyek a szív- és érrendszeri rendszert támogatják. Ezért az egyik oka annak, nagyon népszerű, egy másik oka az, hogy a szamárkötetlen táplálék-kiegészítők segítenek az embereknek a hővel kapcsolatos problémák megoldásában.


Az organikus galagonya levélre vonatkozó funkció és alkalmazás:

A tanulmány megállapítja, hogy a 60 napos dózisú galagonya levélkivonat ugyanolyan hatásos volt, mint a captropril (vezető szív gyógyszeres kezelés) alacsony dózisa a pangásos szívelégtelenség tüneteinek javításában.

Számos bizonyíték támasztja alá, hogy a galagonya levélkivonat előnyös a szív- és érrendszeri betegségek számára, és a poeple biztonságosan meg tudja győződni a magas vérnyomásról.

Alkalmazás:

Egészségügyi termék és funkcionális ital .


VICTAR az egyik vezető kínai gyógynövény kivonat gyártók és beszállítók, professzionális gyár, képesek vagyunk felajánlani tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal és ISO minősített galagonya levelek kivonat mind alacsony áron és magas minőség. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.
Hot Tags: galagonya levél kivonat, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, jó minőségű, GMP minősítésű, kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, 100% -ban természetes,
Vizsgálat