Galagonya levelek kivonata

Latin neve: Grataegus pinnati fida Bge.
Használt rész: Levél
Leírás: 10% -80% Flavonok (UV); 2% Vitexin, HPLC
Megjelenés: Barna finom por

Termék részletek

A galagonya levélkivonat a Crataegus pinnatifida Bge száraz leveléből készül.

A galagonya kivonattal összehasonlítva a galagonya levélkivonat nemcsak természetes flavonokban gazdag,

de a vitexin, a vitexin-2 GG-o-ramnozid és más különböző aminok is. Ezek a kémiai vegyületek felelősek a szív- és érrendszer támogatásáért. Tehát az egyik oka annak, hogy nagyon népszerű, egy másik ok az, hogy a galagonya levelek kiegészítései segíthetik az embereket a hővel kapcsolatos problémák megoldásában. A galagonya levél kivonattal fő gyógyszerként felsorolt ​​gyógyszer ChinaPharmacopeia CP2015 a vér lipidszintjének csökkentése és a szív egészségének javítása érdekében.


Termékjellemző

Angol név:

Galagonya levelek kivonata

Latin név:

Crataegus pinnati fida Bge.

Hatóanyagok:

Flavonok, Vitexin-2-ramnozid, Vitexin

Részvétel:

Levél növényen

Kinézet

Barna sárga por

Szag:

Jellegzetes

Leírás:

10% -80% Flavonok (UV); 2% Vitexin, HPLC


Előállítási módszer

törje össze a galagonya levelek porát durva porrá, adjon hozzá 50% etanolt, hogy kétszer kivonja

(55 ~ 60 ° C), 2 óra minden alkalommal, 10-szer nagyobb, mint első alkalommal, 8-szor másodszor

szűrjük, keverjük össze a szűrletet, gyűjtsük össze az etanolt, amíg a szűrletnek nincs alkoholszaga, hígítsuk ugyanannyi vízzel,

A D101 makropórusos adszorptiverezin oszlopon átfolyva, egymást követõen vízzel és különbözõ koncentrációjú etanollal eluálva, összegyûjtjük a megfelelõ eluátumot, visszanyerjük az etanolt, és a tofluidextraktumot körülbelül 1,10 (60 ° C) relatív sûrûséggel töményítjük, porlasztva szárítjuk, galagonya levél kivonatot kapunk.

flow chart of hawthorn leaf extract

Funkció és alkalmazás

* A szívműködés javítása

A tanulmány azt találta, hogy a galagonya levél kivonata 60 napig ugyanolyan hatékony volt, mint a kaptropril (vezető szívgyógyszer) alacsony dózisa a pangásos szívelégtelenség tüneteinek javításában.

* A magas vérnyomás megelőzése

· Számos bizonyíték támasztja alá, hogy ez jótékony hatással van a szív- és érrendszerre, és a poeple biztonságban tudja a magas vérnyomásban szenvedőket.

* Aatheratherosclerosis kockázatának csökkentése

Az erek kiterjesztése a koszorúér-véráramlás növelése érdekében, más szóval gátolja az alvadást vagy a trombus képződést.

Egészségügyi termék és funkcionális ital.

Hot Tags: galagonya levelek kivonata, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, organikus, tiszta természetes, kiváló minőségű, GMP tanúsítvánnyal, kóser tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, 100% -ban természetes, gyári ellátás, forró értékesítés
Vizsgálat

You Might Also Like