Hawthorn Berry kivonat

Latin név: Crataegus pinnatifida Bunge
Használt rész: Gyümölcs
Specifikáció: Hawthorn fruit flavones 5% -10% (UV)
Megjelenés: Barna finom por
CAS-szám: 4373-41-5
Molekula képlet: C27H42O3
Molekulatömeg: 427,70

Termék részletek

Alapvető információ Hawthorn Berry Extract:

Latin név: Crataegus pinnatifida Bunge Hawthorn Berry Extract

Specifikáció: Hawthorn fruit flavones 5% -10% (UV)

Megjelenés: Barna finom por

CAS-szám: 4373-41-5

Molekula képlet: C27H42O3

Molekulatömeg: 427,70


Mi a Hawthorn

Hawthorn őshonos a mérsékelt régiók Kínában, amely szintén a legfelső ültetési terület a világon. Főleg Jilinben, Belső-Mongóliában, Shaanxiban, Hebeiben, Shandongban és más tartományokban látható. Általában olyan területeken növekszik, ahol a magasság 100-1 500 méter.


Cégünk a Qinling-hegységben termesztett 100% -os organikus galagonya-gyümölcsöt használja. Ez a galagonya gyümölcs kivonat vagy por nem a tiszta természetes galagonyafából készül, hanem a Kosher, az USDA és az EU által is akkreditált, így garantáltan 100% szerves.


A galagonya kivonat fő funkciója:

1. A Hawthorn Fruit széles körben alkalmazható különböző területeken, beleértve a kiegészítőket, a gyógyteák, az italok és a

kozmetikumok és így tovább, van egy kis bevezetése a rövid alkalmazási útmutatót a hagyományos és a modern.

2. A galagonya gyümölcs kivonat javítja a szív vitalitását és nyugtatását, és elősegíti a vérkeringést.

3. Hawthorn bogyó kivonat alkalmazható csökkenő vérzsír kezelésére , vérnyomás, arrhythmia és ventricularis korai ütés.

4. A malac gyümölcs egy kis savanyú és édes ízű, így ösztönözheti a nyál termelését a szájunkon, majd segíteni az embereknek az emésztést.

5. A galagonya gyümölcskivonat az aritmia ellen küzd, különösen a pitvari vagy kamrai korai ütemekben, de nem okoz mellékhatást a pitvarfibrillációra.


A galagonya kivonat oldhatósága:

A legtöbb gyár hozzáveszi a galagonya-bogyó-kivonatot vagy porot az italok vagy italok funkciójához, így az oldhatóság a legfontosabb ügy, amelyet az ügyfelek leginkább érintenek. Itt van a tesztünk: 100% vízoldható

HawthornBerryExtractSolution.jpg

VICTAR az egyik vezető kínai ORGANIC termékgyártó és beszállító, professzionális gyárral, képesek vagyunk Önnek tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP minősítésű, Kosher minősítésű és ISO minősített galagonya kivonat mind az alacsony, mind a magas minőség. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.
Hot Tags: gömbfa bogyó kivonat, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, jó minőségű, GMP tanúsítvánnyal, kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, 100% -ban természetes, gyári rendelés, forró eladás
Vizsgálat

You Might Also Like