Zöld Tea kivonat

Zöld tea az egyik Kína jelentős teák, hogy megakadályozzák a rák, csökkenti a vér zsír és lefogy. Ez is segít a dohányosok nikotin kár elkerülése. Zöld tea rögzítő, alakításában, szárítás vagy más tipikus eljárással előállított, és fermentációs termékek nélkül használ nyersanyagként, friss leveleket. Zöld tea megtartja a természetes anyag, a friss levelek, tartalmazó tea polifenolok, catechin, klorofill, koffein, aminosavak, vitaminok és egyéb tápanyagok. Ez segítheti az embereket, enyhíti a fáradtságot, tartsa energikus és öregedés elleni küzdelem, ez is egy egészségügyi vizelethajtó. Mindez teszi zöld tea tea népszerű Kínában és a világ minden tájáról.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai zöld tea kivonat gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal, kóser tanúsítvánnyal és ISO minősítéssel, zöld tea kivonat, zöld, előnyeit zöld alacsony ár és a kiváló minőségű étrend. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:
Latin neve: Camellia sinensis (L.) Kuntze
Része: levél
Specifikáció:-10 % - 98 % polifenol
Megjelenés: Barnás sárga finom por.
A bevizsgálás módja: Az UV
Molekuláris képlet: 281.36
Molekuláris tömege: C17H19N3O
CAS SZÁM: 84650-60-2


A zöld Tea:
Zöld tea az egyik Kína jelentős teák, hogy megakadályozzák a rák, csökkenti a vér zsír és lefogy. Ez is segít a dohányosok nikotin kár elkerülése.
Zöld tea rögzítő, alakításában, szárítás vagy más tipikus eljárással előállított, és fermentációs termékek nélkül használ nyersanyagként, friss leveleket.
Zöld tea megtartja a természetes anyag, a friss levelek, tartalmazó tea polifenolok, catechin, klorofill, koffein, aminosavak, vitaminok és egyéb tápanyagok.
Ez segítheti az embereket, enyhíti a fáradtságot, tartsa energikus és öregedés elleni küzdelem, ez is egy egészségügyi vizelethajtó. Mindez teszi zöld tea tea népszerű Kínában és a világ minden tájáról.


Funkció és alkalmazás:
(1) a megelőzés és a szív-és érrendszeri betegségek kezelésére.
2. a máj-cirrhosis és a koszorúér-atherosclerosis megelőzésére.
3. anti-lipidperoxidáció és megakadályozza az öregedés.
4. anti-sugárzás károsíthatja csökkenti a mellékhatások a sugárterápia.
Konvergencia a pórusokat, fertőtlenítés, sterilizálás, öregedés elleni bőr.
Alkalmazás:
a. lehet hozzáadni a tészta- és tejipari termékek kiterjeszteni friss, gátolják, és megöli a baktériumokat.
b. is energia és gyümölcs italok.
c. vezetése, gyümölcsök és zöldségek friss.

Vizsgálat