Zöld Kávébab-kivonat

Zöld Kávébab tartalmaz klorogénsav, amelynek eredményeként a csökkenő vérnyomás, daganatellenes, vese és az anti-oxidációs védelme. Ez is használható az élelmiszer-egészségügyi javítani az íze. Törölje el a hőt, és védi a bőrt is használható.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai zöld kávébab kivonat gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta, természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített zöld kávébab kivonat, ellátások bab, bab felülvizsgálat, bab tömeg, diéta alacsony ár és a jó minőségű zöld. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:

Latin neve: Arab kávé L.

Része: mag

Leírás: 10-50 % klorogénsav

Megjelenés: Barnás sárga finom por.

CAS SZÁM: 327-97-9

A bevizsgálás módja: HPLC segítségével

Molekuláris képlet: C16H18O9

Molekuláris tömege: 354.31


A zöld kávébab:
Zöld Kávébab tartalmaz klorogénsav, amelynek eredményeként a csökkenő vérnyomás, daganatellenes, vese és az anti-oxidációs védelme.
Ez is használható az élelmiszer-egészségügyi javítani az íze. Törölje el a hőt, és védi a bőrt is használható.


Funkció és alkalmazás:
1. zöld kávébab kivonat, klorogénsav, ami egy lehetséges rákellenes képességét, erős antioxidáns gazdag.
2. zöld kávé bab kivonat csökkenti a vércukor szintet, elnyomja az étvágyat, csökkenti a vérnyomást, és csökkenti a szintjét a zsigeri zsír.
3. zöld kávébab lehet elleni küzdelem szabad gyököket az emberi test, amelyek károsíthatják a sejteket, és hozzájárul a szív-és érrendszeri betegség.
4. zöld kávébab kivonat működhet, mint egy hatékony fájdalomcsillapító, különösen a migrén gyógyszert.
Alkalmazás: egészségügyi termék

Vizsgálat