Ginzeng kivonat

Ginzeng Kelet-Ázsiában, különösen a hideg terület elsősorban ültetett. Kínában ez lehet ültetni, Jilin, Liaoning, Heilongjiang és Shanxi tartományban. Ez tekinthető a közös kábítószer-Ázsiában, mert az emberi test sok hasznot hozhat. Ázsiai ginzeng, kivonat, ginsenoside, Koreai ginzeng, Koreai ellátások gazdag panaxoside és egyéb tápanyagok, mint a β-szitoszterin, trifolin és panasenoside. Kutatás azt sugallja, hogy mindegyikük járulni ahhoz, hogy a szív és a máj egészségét.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyik vezető kínai ginzeng kivonat gyártók és szállítók, professzionális gyár, vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített ginzeng kivonat, ginsenoside, Koreai ginzeng, Koreai jót tesz alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:
Latin neve: Panax Ginseng
Része: gyökér, szár és a levelek
Specifikáció:-80 %-os TSPG
Megjelenés: világos sárga finom por.
CAS SZÁM: 90045-38-8
Vizsgálati módszer: UV
Molekuláris képlet: C15H24N20
Molekuláris tömege: 248.37


A Ginseng:
Ginzeng Kelet-Ázsiában, különösen a hideg terület elsősorban ültetett. Kínában ez lehet ültetni, Jilin, Liaoning, Heilongjiang és Shanxi tartományban. Ez tekinthető a közös kábítószer-Ázsiában, mert az emberi test sok hasznot hozhat. Ginzeng kivonat, gazdag panaxoside és egyéb tápanyagok, mint a β-szitoszterin, trifolin és panasenoside. Kutatás azt sugallja, hogy mindegyikük járulni ahhoz, hogy a szív és a máj egészségét.


Funkció:
1. a ginzeng kivonat az orvostudományban, szabályozza a vérnyomást és kezelésére Neuraszténia adhatók meg.
(2) a szabad gyökök, az emberi test csökkentésére, és segíteni a memória az öreg.
(3) is használják enyhítésére, climacteric szindróma, és a túlzott fáradtság és a rossz egészségi állapot.
4. ez is élet meghosszabbítása, fokozza az energia és elősegíti az energia a felszíni sejtek.
Alkalmazás:
(1) széles körben alkalmazzák az orvosi egészségügyi termék, ez anti-fáradtság, anti-aging, és agy-erősítése egészséges élelmiszer lehet készíteni.
(2) is használják a kozmetikai hogy távolítsa el a ráncok, ital és hajlamosít.
3. az élelmiszer-adalékanyagok is használják.

Vizsgálat