Ginkgo Biloba kivonat

Ginkgo Biloba lombhullató fa, és ültetett a legtöbb területeket Kínában. Ginkgo Biloba rendelkezik nagy értékű gyógyszerek, és nagy betegségek kezelésére, mint például a szorongás, a magas vérnyomás, asztma és hörghurut. Ginkgo biloba levél tartalmaz flavonoidokat és glikozidok is, amelyek erős antioxidáns kapacitása. Azonkívül ez is javítja a vér áramlását, vérzsír és a vérnyomás alacsonyabb, szív-és érrendszeri betegségek megelőzése.

Termék részletek

Xi'an Victar Bio-Tech Corp egyike a vezető kínai ginkgo biloba kivonat gyártók és szállítók, szakmai gyári vagyunk képes-hoz felajánl ön tiszta természetes, 100 %-ban természetes, organikus, GMP tanúsítvánnyal és a kóser tanúsított ISO minősített ginkgo biloba kivonat, ginkgo ellátások, ginkgo fa, az alacsony ár és a kiváló minőségű. Üdvözöljük vásárolni olcsó, forró-eladás, és a gyári termékeket tőlünk.


Alapinformációk:

Latin neve: Folium Ginkgo
Része: ginkgo biloba levél
Leírás: 24 %-os teljes Ginkgo flavone glikozidok, 6 %-os teljes terpén lakton
Megjelenés: Barna-sárga, finom por.
CAS szám: 90045-36-6 (Bilobalide nyert terpéntartalmú trilactone)
Vizsgálati módszer: A HPLC
Molekuláris képlet: C15H18O8(Bilobalide terpenic trilactone)
Molekuláris tömege: 326.3


A Ginkgo Biloba:
Ginkgo Biloba lombhullató fa, és ültetett a legtöbb területeket Kínában.
Ginkgo Biloba rendelkezik nagy értékű gyógyszerek, és nagy betegségek kezelésére, mint például a szorongás, a magas vérnyomás, asztma és hörghurut.
Ginkgo biloba levél tartalmaz flavonoidokat és glikozidok is, amelyek erős antioxidáns kapacitása. Azonkívül ez is javítja a vér áramlását, vérzsír és a vérnyomás alacsonyabb, szív-és érrendszeri betegségek megelőzése.


Funkció és alkalmazás:

1. ginkgo biloba kivonat elsősorban a rossz memória kezelése, és pihentető a mentális szorongás. Ginkgo Európában már széles körben kezelésére használják demencia.

2. a ginkgo úgy gondolják, hogy segít megelőzni ezeket agyi rendellenességek miatt az antioxidáns
(3) a ginkgo biloba kivonat is hatása jó a magas vérnyomás, az asztma és a hörghurut.

4. védi a szív-és érrendszeri, és elősegíti a vérkeringést
Alkalmazás:
a. a nyers növényi állati takarmányként használható.
b. a kivonat kapszula, tabletta és kenőcs óta használják.

Vizsgálat