Gyömbér gyökér kivonat

Latin név: Zingiber Officinale
Használt rész: Gyökér
Specifikáció: 2%, 5% Gingerol
Megjelenés: barnássárga finom por
Vizsgálati módszer: HPLC szerint
CAS-szám: 23513-14-6
Molekuláris képlet: C17H26O4
Molekulatömeg: 294,39

Termék részletek

Gyömbér gyökér kivonat

Alapinformáció Ginger gyökér extract.jpg

Latin név: Zingiber Officinale

Használt rész: Gyökér

Specifikáció: 2%, 5% Gingerol

Megjelenés: barnássárga finom por

Vizsgálati módszer: HPLC szerint

CAS-szám: 23513-14-6

Molekuláris képlet: C17H26O4

Molekulatömeg: 294,39

Csomagolás: 1kg / táska, 25kg / dob


Bevezetés a gyömbérről:
A gyömbér a dél-ázsiai trópusi esőerdőkben őshonos, hagyományos kínai orvoslás. Shandongban, Hubeiben és más tartományokban láthatók.

A gyömbér nagyon ismerős az embereknek, mert nem csak az egyik legérdekesebb és leghasznosabb gyógynövény-egészségügyi tonik, hanem nagy ízű ételek sok ételhez, beleértve a gyömbéres és gyömbéres pattanásokat. Napjainkban a tudósok számos olyan vegyületet izoláltak a gyömbérben, amelyek specifikus hatást fejtenek ki számos gyakori betegség ellen.


Fő funkció a gyömbér gyökér kivonatáról:
1. Ginger Extract ajánlott az autizmus, a tengeri betegség és a regurgitáció megelőzésében.

2. A gyulladáscsökkentő, az antioxidáns, az öregedésgátló, a thrombus és az antitumor, különösen a bőrdaganatok funkciója.

3. Vannak, akik gyömbér gyökér kivonatot tartanak, érezni fogják a testük enyhe égését, ami azt jelenti, hogy a gyömbér elősegítheti a vérkeringést, ezért migrén, reuma, ízületi gyulladás és szív- és érrendszeri megbetegedések kezelésére használható.

4. Amint a kínai mondás megy, orvoshoz tart, hogy télen megeszi a répát, és nyáron evett gyömbért ,

hogy az emberek nyálban kevés nyálat és gyomornedvet nyernek, akkor a legtöbb ember

érezni fogják, hogy nincsenek étvágyuk. Így az evés előtt az emberek enni egy kis gyömbért vagy inni forró gyömbér tea, amely tonizálhatja az emésztőrendszert, és stimulálja az étvágyat.

VICTAR az egyik vezető kínai gyógynövény kivonat gyártók és beszállítók, a szakmai gyár, képesek vagyunk felajánlani tiszta természetes, 100% -ban természetes, szerves, GMP tanúsítvánnyal, Kosher tanúsítvánnyal és ISO minősítéssel gyömbér gyökér kivonat mind az alacsony ár és a magas minőség. Üdvözöljük az olcsó, forró eladási és gyárilag beszerzett termékek beszerzését.
Hot Tags: gyökér gyökér kivonat, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, vásárlás, olcsó, alacsony ár, szerves, tiszta természetes, jó minőségű, GMP tanúsítvánnyal, kosher tanúsítvánnyal, ISO tanúsítvánnyal, 100% -ban természetes,
Vizsgálat

You Might Also Like